Šta je novo?

Sony Ericsson Xperia Arc

Nightflier

Cenjen
Učlanjen(a)
16.03.2011
Poena
169
U Telenoru se od pre neki dan pojavio Sony Ericsson Xperia Arc. Ozbiljno se razmišljam da ga kupim, uz Prenesi i surfuj 500. Znam da je Galaxy S II bolji telefon, ali da li je bolja kupovina? Ima li neko savet?

Ima ga dandy i nije oduševljen. Ponajviše jadnom baterijom.

Po netu se priča da mu baterija traje dva dana, uz normalnu upotrebu. Nije tačno, je li?

Ima ga dandy i nije oduševljen. Ponajviše jadnom baterijom.

Ovo i mene zanima...sa cime jos nije bio odusevljen, jer citam po netu da mu je ekran dosta dobar, kao i cipset, druga generacija Qualcomma..

Zar nije već bila tema o Arc-u?

Moje utiske možeš da pročitaš u Benchmark testu Arc-a, koji sam pisao još u maju.
Arc je u međuvremenu imao dva update-a softvera, pa je od izuzetno problematičnog telefona postao zapravo dobar telefon, samo je ostao battery drain problem koji me iritira.
Radio bilo šta na njemu ili ne, moram da mu punim bateriju dva puta dnevno, što ume da predstavlja veliki problem.
Čekam da mi stigne nova baterija za njega od 2500 mAh, zajedno sa drugačijom zadnjom maskom, pa ću videti kako će se onda ponašati.

Uradio sam pretragu sa "Xperia Arc" pre nego što sam otvorio ovu temu. Ništa nisam našao. Mada, možda sam ja nešto zeznuo.

Odakle si naručio bateriju? Sasvim sigurno bi i mene zanimalo da je naručim,

Jesu li problemi sa restartovanjem rešeni tim apdejtovima softvera?

Sve mi je ovo prilično bitno, pošto mi se trenutno Arc nameće kao jedino rešenje za novi mobilni, jer ne bih da kupujem polovne, dok su mi Galaxy 2 i Sensation daleko iznad cenovnog ranga koji mogu da priuštim.

@Dandy

Kako ti se pokazalo u praksi tih 320 MB interne raspolozive memorije?

Pa nije mi do sada zafalilo memorije, mada nekada kada izađem iz zahtevne aplikacije krene ponovo da učitava ikonice na home ekranu.

Bateriju treba da mi donese Gizmor, kupljena u Francuskoj. Inače koliko znam ne može da se kupi kod nas, ali ima preko neta da se naruči.
Od poslednjeg update-a softvera nema više restartovanja i zaglupljivanja Wi-Fi-a. Sredili su to.

Vrh Dno