Šta je novo?

Sony Ericsson T300

kiza

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
695
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen5 2600 @ LC-CC-120
Matična ploča
Biostar B450MH
RAM
16GB DDR4
GPU
AMD Radeon R9 200 2GB
Storage
Lexar NM620 1TB; WD 4TB WD40EFZX; WD 2TB WD20EARX
Zvuk
Altec Lansing 5.1
PSU
Chieftec GPE-600S Eco
Kućište
Thermaltake Chaser A31
Monitor
Dell P2414H
Miš & tastatura
Microsoft Wireless Laser Desktop 6000v2
Ostale periferije
HP LJ1020,Canon LiDE
Laptop
Dell Latitude E6400; Lenovo T580
Mobilni telefon
Samsung S23/256GB
Pametni uređaji
Huawei GT2 pro, Xiaomi Mi Air Purifier 2S, Amazon EchoShow 8 2nd gen, Xiaomi S20 Robot
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ima li neko za pomenuti telefon program kojim bih mogao da sredim phonebook itd? Za nokiu sam imao logo manager, pa me interesuje neki sličan program.

Sta tacno zelis da uradis ?
Da pobrises ili izpreturas ljude ?
Ili izmenjas neke telefone, masovno (ja sam recimo sve 06x prebacio na +3816x da budu zavedeni u imenik).

Pitam jer koliko znam ne postoji program koji radi sa imenikom, ali telefon moze da sibne ceo imenik kao .vcf file (ako se ne varam) u komp pa se tu moze obradjivati, recimo importovati u Windowsov Adress book.

Ja sam tu malo budzio i uspeo da odradim neke stvari, pa ti budi detaljan sa zeljama.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Sta tacno zelis da uradis ?
Da pobrises ili izpreturas ljude ?
Ili izmenjas neke telefone, masovno (ja sam recimo sve 06x prebacio na +3816x da budu zavedeni u imenik).

Ja sam tu malo budzio i uspeo da odradim neke stvari, pa ti budi detaljan sa zeljama.

Pozdrav!

Pa, prvo bih grupisao telefone za pojedine ljude (kuća, posao, mobilni), zatim kako ide prebacivanje slika i melodija, slanje sms-a i slično :)

Grupisanje moze da se odradi cackanjem po tom fajlu.
Znaci posaljes ga u komp, izbudzis i vratis.
Melodije i slike idu najlakse, samo saljes jpeg ili midi i t300 to guta.
Naravno, isto tako ide i u suprotnom pravcu.
Slanje SMS-a nisam provalio, ali ima fora da mu posaljes tekstic sa nekom ekstenzijom i on to skapira kao SMS koji posle posaljes.

Sve u svemu, skoro sve moze, ali zalosno je da ne postoji neki dobar program za sve ovo.
Cudi me da niko do sada nije napisao nesto slicno.

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno