Šta je novo?

Sony Ericsson K850i

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Nakon velikog uspeha K800i telefona, Sony Ericsson je najavio da njihovi stručnjaci i dizajneri rade na izradi naslednika, koji je krajem prošle godine ugledao svetlost dana i poneo oznaku K850i. Moderan dizajn, nešto veći broj funkcija i kamera od pet megapiksela, glavni su aduti novog telefona. Kakve je utiske ostavio na nas?

Više o tome...

Uh uh... mi smo formirali bateriju... :D do tada sve greske sam progutao ali dalje nisam mogao da citam...

Neka neko obavesti tekstopisca da se LiIon baterije ne formiraju....

Uh bre tekstopisac pa majke ti ako vec testiras telefone moras da znas osnove...:)

Pa dobro, nije "formirao", prvi put je napunio, niko nije rekao da je od početka do kraja punio 3x po 12 sati :D
BTW, i LiIon baterija mora PRVI PUT da se napuni do kraja, a preporučljivo je da se i isprazni...

O tome smo vec naveliko razglabali u jednoj od tema ali LiIon baterije se ne formiraju. One su vec "formirane" tokom procesa proizvodnje.

Koje upustvo si procitao?! Original ili koje se dobija u radnji?! Ja sam citao original za samsung,nokiju, siemens i kaze se da su baterije vec formirane i da nema formiranja li-ion baterije. :)

U originalnom SE uputstvu, cini mi se, pise to.

a ne...! kada ti ona lepa devojka u prodavnici mobilnih telefona kaze da treba da formiras 3x15h ima da formiras 3x15h, nemoj slucajno da ne uradis tako!

Mi smo formirali bateriju prema instrukcijama iz prateće brošure...

Kako sam ja razumeo ovde je samo u pitanju loše izabran izraz ''formirati'', jer čisto sumnjam da u originalnom uputstvu piše da baretiju treba puniti tri puta po 15h. Osim ako ''originalno'' uputstvo nije ono koje kopiraju u prodavnicama :D

Uh uh... mi smo formirali bateriju... :D do tada sve greske sam progutao ali dalje nisam mogao da citam...
A sto je *posebno* pohvalno da telefonu treba *svega* oko dva i po sata da se skroz napuni baterija? ;)
(svim novijim fonovima - bar SE, za njih sam siguran... a o tom brendu je i rec - treba oko 2h za punjenje Li-Pol i Li-Ion baterija od ~900mAh)

Poslednja izmena:
Ma niko je nije ni punio 3x po 15h... Samo je arhaizam u pitanju.

Ja moju bateriju na mobilnom i ne punim...ona se puni sama

Ti kao Chuck Norris... :>

Chuck bi napunio onu prodavacicu u radnji prvo

takodje je i k810i postigao veliki uspeh ako niste zaboravili...

Nazad
Vrh Dno