Šta je novo?

sony Ericsson k550i

d1arsenovski

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2009
Poena
310
Da je je neko updateovao softver na k550i ili uradio nesto slicno. Znaci da se pobrise sve iz telefona i da se ubaci novi softver iz pocetka (kako recimo kod nokie pomocu Nokia Software Updater). Kako to da uradim, pomoc.

Naravno da moze ;)
Za to se koristi SEUS ( pronadji na SE stranici, ali ako ne mozes da pronadjes javi ;) )
Takodje potrebna ti je najnovija verzija flash playera, kao i najnovija verzija Java runtime-a.

SEUS ne radi u Windows7 OS-u, cisto da se zna,,,
Meni taj Update preko SEUS-a nece da updatuje fon ukoliko je poslednja verzija softvera u telefonu. Ne postoji opcija reinstall-a softvera kao kod nokije ali i kod SE smartfonova (SE P990i konkretno mi je radio reinstall)..

Da je je neko updateovao softver na k550i ili uradio nesto slicno. Znaci da se pobrise sve iz telefona i da se ubaci novi softver iz pocetka (kako recimo kod nokie pomocu Nokia Software Updater). Kako to da uradim, pomoc.

mozes i sam da flesujes fon...nije nista komplikovano...bar meni nije bilo tesko...sve potrebno mozes pronaci na netu...tako da mozes recimo i da ubacis na k550i softver od w610...i onda dobijes muzicki telefon:D

Ja sam prebacio sestrin K550i u W610 i mogu reci da je za svaku preporuku da to uradis :)

ajde može li tutorijal???

Nazad
Vrh Dno