Šta je novo?

Sony Ericcson T200

Nemanja

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
645
Moja oprema  
Mobilni telefon
Poco X3 Pro
Pametni uređaji
Garmin
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Zna li neko možda nešto više o ovom po specifikacijama (li-polimer
baterija) odličnom telefonu, pošto se u zadnjem momentu premišljam
oko izbora S45-ice, ili možda neka druga alternativa?

Znam da je ovo već sve prežvakano, ali...

Hvala u svakom slučaju.

Pozdrav,
Nemanja

Nemanja je napisao(la):
Zna li neko možda nešto više o ovom po specifikacijama (li-polimer
baterija) odličnom telefonu, pošto se u zadnjem momentu premišljam
oko izbora S45-ice, ili možda neka druga alternativa?

Znam da je ovo već sve prežvakano, ali...

Hvala u svakom slučaju.

Pozdrav,
Nemanja

Nishta posebno...Imao ga moj buraz (mozda ima josh :)) i dugmici su pocheli da zvacu posle mesec-2 !!! Nishta posebno...Bolje razmishljaj o nekom drugom telefonu (ne o t200) s45 nije losh telefon !!!

Au covece, kakav T200, prvo najruzniji telefon koji su Sony i Ericsson izbacili na trziste posto su usli u joint(venture???)....
A kao drugo ono za tastere je tacno, grozni su, tvrdi i nikakavi....
Bolje uzmi nesto drugo (T300 ako imas love???) ili na primer T65....

Glas za T65.Svakako je bolji tel. a po funkcijama je maltene identican s45.Jedini veci nedostatak u odnosu na S45 je sto nema infra red.Pa ako ti je to toliko bitno...Ah, da T65 je osetno jeftiniji, a ne toliko losijicheers

Hvala svima na odgovorima

Hvala na odgovorima, još ću se ovih dana prošetati po mobil šopovima,
samo što mi T65 izgleda nekako krhko, ali uzeću i njega u
razmatranje. Kako nemam laptop, tako mi IC port ništa ne znači, a
razlika u ceni mi znači ali nemam nameru da svaki čas menjam telefon.
Da li i za T65 postoji opcija sinhronizacije kalendara sa Outlook-om?
Možda još neki predlog za telefon, da pogledam kada se već šetam ?

Pozdrav,
Nemanja

Re: Hvala svima na odgovorima

Nemanja je napisao(la):
Hvala na odgovorima, još ću se ovih dana prošetati po mobil šopovima,
samo što mi T65 izgleda nekako krhko, ali uzeću i njega u
razmatranje. Kako nemam laptop, tako mi IC port ništa ne znači, a
razlika u ceni mi znači ali nemam nameru da svaki čas menjam telefon.
Da li i za T65 postoji opcija sinhronizacije kalendara sa Outlook-om?
Možda još neki predlog za telefon, da pogledam kada se već šetam ?

Pozdrav,
Nemanja

Ne treba ti lap top da bi imao IrDA . Mozesh posebno da ga kupish i nakachish na plochu . Inache mislim da je t65 najveci shit od telefona !!! Svima sam preporuchivao da ga ne uzimaju a svi su ga uzeli (radi se o mojim drugovima/drugaricama) . Sada se svi kaju !!! Ali najozbiljnije !!! Jednostavno ima nekih tripova sa software-om ??? Drugarici stalno zakuje kad igra igrice dok drugu s'vremena na vreme bez ikakvog razloga uradi isto !!! A kako ne moze da mu se vadi baterija onda mora da se nosi u servis da bi sa reshio problem !!! Uzmi Siemensa i nemoj da mislish !!! Moja preporuka ide s45ici !!!

Nemanja, sto ne razmislis o nekoj Nokijici?!? 8310, 6510, 3510...

No kija, no kaslje :D

outlaw je napisao(la):
Nemanja, sto ne razmislis o nekoj Nokijici?!? 8310, 6510, 3510...

No kija, no kaslje :D

Ipak su 6510 i 8310 malo skuplje...Koliko ti uopshe zelish da dash kinte za telefon ???

Koliko para za mobilni-kao za Siemens S45

Cifra sa kojom sam krenuo je bila oko 120€, dok sam na kraju stigao
do 160,170€ za S45.

Gledao sam i nokijice, ali nema ih dobrih (ispravite me ako gresim)
ispod 200€. Nokija 6510 mi je izgledala suviše mala, dok mi je
6310i velika, a obe su mi skupe. Jedino ispod 200€ sam video 5210,
koja mi se vizuelno nije dopala, ali ako sam u zabludi, ispravite me!

Kao što napisah, za sada je s45 ozbiljan kandidat, probaću da nađem
s45i, pošto ne volim da radim nikakva naknadna budženja.

Pozdrav svima,
Nemanja,)

Ma nemoj da slusas Kahna, T65 je odlican telefon, a sto se Nokia tice one su precenjene, imaju grozan meni, i ove nove su tako ruzne, da ja stvarno nemam reci...
Uzmi T65, i nemoj da razmisljas (posto si rekao da raspolazes sa 180 evrica, mozda bi mogao jos da se nategnes pa da nabavis T300, koji je sjajan fontele)...

telegram_sam je napisao(la):
Ma nemoj da slusas Kahna, T65 je odlican telefon, a sto se Nokia tice one su precenjene, imaju grozan meni, i ove nove su tako ruzne, da ja stvarno nemam reci...
Uzmi T65, i nemoj da razmisljas (posto si rekao da raspolazes sa 180 evrica, mozda bi mogao jos da se nategnes pa da nabavis T300, koji je sjajan fontele)...

Obichno se svi ljudi dele na pristalice SIEMENSA ili NOKIA-e.
Ne znam zashto toliko "gurash" taj t65 kad je fon s*anje i to veliko.Siemens nudi ubedljivo najvishe za te pare !!! Ovde ljudi mnogo vole da pametuju i da daju savete a da nemaju direktno iskustvo i preporuchuju neki uredjaj zato shto ga oni imaju !!! Ja konkretno nisam posedovao (u svom vlasnishtvu :)) ni jedan ni drugi telefon pa sam potpuno objektivan . Medjutim oba modela (t65 i s45) sam nosio po mesec-dva (menjam se sa drushtvom) a i do sada sam promenio dosta (preko 6-7) telefona i realno t65 je ctp; .Ja kazem da se njih dvoje-troje trenutno kaju shto me nisu poslushali ali nije ni bitno . U svako sluchaju najbolje je Nemanja da ti odesh u prodavnicu i da uzmesh oba u ruke pa sam proceni !!!
Telegrame :) nemoj nishta lichno da shvatish ali stvarno sam imao iskustva sa telefonima i mislim da je t65 0 od telefona . Ako si probao i s45 i t65 onda Ok (svako ima pravo na svoje mishljenje) ali ipak mislim da nisi upravu !!! cheers :wave;

Kupljeno!

Kupio sam S45i. Malo sam se dvoumio između ME45 i njega,
ali na kraju sam ga kupio.

Hvala svima na pomoći i savetima koji i ako nisu išli u ovom pravcu,
ipak su mi pomogli da se odlučim.

Pozdrav,
Nemanja
cheers

Re: Re: Hvala svima na odgovorima

Genghis Khan je napisao(la):
Inache mislim da je t65 najveci shit od telefona !!! Svima sam preporuchivao da ga ne uzimaju a svi su ga uzeli (radi se o mojim drugovima/drugaricama) . Sada se svi kaju !!! Ali najozbiljnije !!! Jednostavno ima nekih tripova sa software-om ??? Drugarici stalno zakuje kad igra igrice dok drugu s'vremena na vreme bez ikakvog razloga uradi isto !!! A kako ne moze da mu se vadi baterija onda mora da se nosi u servis da bi sa reshio problem !!! Uzmi Siemensa i nemoj da mislish !!! Moja preporuka ide s45ici !!!

ja nosim T65 od februara 2002. godine i tvrdim da telefonu nista ne fali,sta vise za moje potrebe je odlican!nosio sam i druge telefone,cisto radi probe (ovde mozes da uzmes telefon i vratis ga kao "ne lezi mi" :d)

nisam imao inace nikakve probleme sa softverom, i sa starim i sa novim (update-ovao sam softver jer je operator promenio ime pa sam hteo da mi pise S Vodafone umesto S Euro :d)
a sto se tice ovoga za bateriju.. ocigledno nema ko da cita uputstvo :beat:
drzis NO 10 sekundi (bez obzira u kom je stanju telefon) i ponasa se kao da si mu fizicki izvadio i vratio bateriju.
Ima jos dosta stosova, i vrlo korisnih stvarcica, na zalost neke od njih nemaju u uputstvima sto je od mene jedini minus

Re: Re: Re: Hvala svima na odgovorima

petri je napisao(la):
ja nosim T65 od februara 2002. godine i tvrdim da telefonu nista ne fali,sta vise za moje potrebe je odlican!

Ista priča imam ga već skoro godinu dana, i kad sve saberem i oduzmem prilično sam zadovoljan. Baterija drži ko pitbul :d Sa softverom (verzijom koju sam zatekao u aparatu) nikada nisam imao niti jedan proglem, zaglavljivanje ili šta već. Ipak bih voleo da je softver malo brži i tasteri malo veći.
Da se razumemo od T65 ima puno boljih telefona, ali za te pare misim da je odličan izbor.

Neko je pitao za sinhronizaciju sa Outlookom, u principu može, postoji softver na sajtu proizvođača, oko 30Mb tako da ipak prvo proveri ima li tačno ono što ti treba. E sad, glavni problem za takvu opciju je nedostatak kabla na tržištu (za razumnu cenu naravno, znači ne kod derikoža u "Staklencu"). Svoj sam čekao 2 meseca.

Ima jos dosta stosova, i vrlo korisnih stvarcica, na zalost neke od njih nemaju u uputstvima sto je od mene jedini minus

Uputstvo je zaista malo šturo. Ajd daj neku od tih fora.

Re: Re: Re: Re: Hvala svima na odgovorima

ivo.r je napisao(la):
Ista priča imam ga već skoro godinu dana, i kad sve saberem i oduzmem prilično sam zadovoljan. Baterija drži ko pitbul :d Sa softverom (verzijom koju sam zatekao u aparatu) nikada nisam imao niti jedan proglem, zaglavljivanje ili šta već. Ipak bih voleo da je softver malo brži i tasteri malo veći.
Da se razumemo od T65 ima puno boljih telefona, ali za te pare misim da je odličan izbor.

Neko je pitao za sinhronizaciju sa Outlookom, u principu može, postoji softver na sajtu proizvođača, oko 30Mb tako da ipak prvo proveri ima li tačno ono što ti treba. E sad, glavni problem za takvu opciju je nedostatak kabla na tržištu (za razumnu cenu naravno, znači ne kod derikoža u "Staklencu"). Svoj sam čekao 2 meseca.

Uputstvo je zaista malo šturo. Ajd daj neku od tih fora.

slazemo se potpuno

sto se tice fora.. eh.. ne mogu sve napamet, pogotovo sad ovako umoran... anyway evo ti primer:
kada kucam SMS, strasno me iritira kad treba da iskucam recimo rec mnogo, dok cekam posle m i n, ubudjam se sav (mnogo sam nervozan :D). ali pritiskanjem jednog od ona 2 tastera sa strane, nema vise cekanja ;)

T65 je definitivno dobar tel.Moze se sihnhronizovati sa Outlook-om, a vala mozes i Outlook sinhronizovati s njim.Ako se slucajno i zamrzne (sto se,ko bajagi, ne desava nokijama i simensima) dovoljno je 10 sec. drzati stisnut NO taster i gotovo_Ovo cak ispade elegantnije od skidanja baterije.Definitivno jedina zamerka se odnosi na prenisko postavljene tastere * 0 #.

Vrh Dno