Ja mogu da ti kazem nesto o njemu 😉
Vidi isprobao sam taj uredjaj kod prijatelja,ima jednu manu koja meni definitivno " bode usi"o tome cu kasnije.Pretpostavljam da bi ga uzeo kao zamenu za VCR,i da bi snimao iskljucivo sa TV-a.Dakle ovako kvalitet snimka pri najvecem bit rate-u je superioran,nema razlike u odnosu na original(1h na DVD).Isto to vazi i za SP(2h na DVD).LP a to je 4h na DVD,tu razlika vec postoji,mislim snimak je evidentno losiji i kompresovaniji nego originalni,ali kao zamenu za VHS sluzi ce posa😵naj najlosiji mod nisam isprobao.
Daljinski koji dobijas je veoma dugacak i jos sa preklopnikom,dugacak je kao na Bang Olufsen uredjajima(posto pre ovog Sony-a sam tako dugacak daljinski jedino na njima vidjao).Koliko je egronomski ne znam,sve je stvar navike ja sam morao da gledam u daljinski prilikom komandovanja,posto sam ne naviknut.Sam uredjaj je pomalo debeo,dakle nije slim varijanta,ali to ne smeta.
Sto se tice mane,ono sto sam ja primetio i sto me definitivno odbija je preglasno zujanje coolera.Znaci to zuji toliko da je to strasno.Prilicno je bucniji od moja 4 coolera u kucistu.Sama boja tog zvuka,zujanja je prilicno iritabilna,i stvarno ne znam kako bi na njemu odgledao neki film uz to zujanje.
Dal on moze da se iskljuci ne znam.Verovatno se uredjaj greje pa je taj cooler neophodan.
Eto to ti je neko moje iskustvo.Evo ti u attachmentu i nekoliko slika,koje sam licno uslikao kod tog prijatelja.