Šta je novo?

Sony DVD komponenta...

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
D

deki30

Guest
..prijatelj mi nudi nov Sony DVD DVP-NS310 za 210 Eura.
Sta mislite o Soniju, modelu i ceni?

Pozdrav

deki30

deki30 je napisao(la):

Pozdrav

deki30

Gle 'vamo:

Ja imam kuci NS305, mali, tanki, crni, slatki Sony koji cita CD-R, CD-RW, Mp3, VCD i naravno DVD :) Jako dobar, cita bukvalno sve (pogotovo Mp3, razvrstava po direktorijumima, podrzava dugacka imena fajlova...), cak i neke koje moj relativno novi Panasonicov stub nece.

Sto se tice tvog modela, mislim da je razlika samo u boji (neka me neko ispravi ako gresim) i cena od 210 ajvara je sasvim solidna, tako da...

deki30 je napisao(la):

Pozdrav

deki30

Jel to cena novog? Ako jeste, onda me je neko debelo za**bo!! :cuss: :cuss:

deki30 je napisao(la):

Pozdrav

deki30

Sonijeve standalone DVD plejere uglavnom samo hardverski mozes da otkljucas (treba neki cip da se menja) i nije nimalo jeftina operacija.
Pionir je majka.

Re: Re: Sony DVD komponenta...

nIce Cream je napisao(la):
Jel to cena novog? Ako jeste, onda me je neko debelo za**bo!! :cuss: :cuss:

To mu je sada cena (+/- 10 E)... Ja sam ga proslog leta platio mnooogo vise :hump:

Re: Re: Re: Sony DVD komponenta...

outlaw je napisao(la):
To mu je sada cena (+/- 10 E)... Ja sam ga proslog leta platio mnooogo vise :hump:

Kao i ja xwave 7200... :cuss:

Re: Re: Sony DVD komponenta...

nemanjas je napisao(la):
Sonijeve standalone DVD plejere uglavnom samo hardverski mozes da otkljucas (treba neki cip da se menja) i nije nimalo jeftina operacija.
Pionir je majka.

Nova NS serija Sony-jeva se otkljucava softverski i to radi 4Audio. Znam iz iskustva, posto je moj DVP-NS305 otkljucan kod njih za 10ˆ. Sto se tice modela 305, ja sam nabavio iz Nemacke i sjajan je. Tamo je oko 200ˆ, dok je u Sony World-u oko 350ˆ:rocket:
O tom modelu koji ti hoces da uzmes ne znam nista, sem ako to nije razlika koju je naveo "outlaw".

Pozdrav

Telefon 4Audio-a je 011/759-096 i pitaj bilo koga od njih za dekodiranje, ali im moras naglasiti da je NS serija posto se izgube kada im kazes ono DVP na pocetku. E da, ne rade samo Sony, rade jos ponesto, ali ne znam sta.

Pozdrav:beat:

Nazad
Vrh Dno