Šta je novo?

Sony DSC-S600 Iskustva?

Nikola1

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
650
Aparat je sa 6mega piksela 3puta opticki i 2puta digitalni zum ima li netko iskustva posto treba da ga uzmem.Daj malo pomognite pri izboru jer me privukla cena 15400.00 dinara.Pozdrav.

Imas na PC berzi za 160e. Ja ga uzimam sutra, ali verovatno necu imati prilike da ga isprobam pre polaska na planinu tako da necu moci nista posebno da ti kazem. Koliko sam cackao na netu, izgleda da nije los za te pare, i kamerica je koliko vidim fina. Ali sve zavisi sta kome odgovara, tako da treba isprobati. Mana mu je skupa memorija, i nesto u vezi gasenja aparata, sto nisam skontao. Izguglaj malo detaljnije ako hoces.
Pozdrav.

Ok, ja cu da dotaknem temu u estetskom smislu :) Ruzan je do bola (debeo), izgleda prevazidjeno... dokrpite se za W30...

Da li neko zna koja je razlika u kvalitetu slika izmedju Canon A420 i A430? Uzecu jedan od ta sdva ali neznam koji! Dovoljan mi je i sa 3.2MP ali neznam kakve su slike!

omnik je napisao(la):
Ok, ja cu da dotaknem temu u estetskom smislu :) Ruzan je do bola (debeo), izgleda prevazidjeno... dokrpite se za W30...

Probaj sa DSC P200, imam ga i jako sam zadovoljan sa njim, ne znam za cenu, posto sam ga dobio pre skoro god. dana...

Ja mislim da ga ovaj 2x digitalni vadi :D

ne ali wide zum sigurno...

Vrh Dno