Šta je novo?

Sony Ddu 1621

Nasty_Nick

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2002
Poena
601
Neka mi neko kaze nesto o ovom dvd-u. Ne interesuje me ono "ovaj je mnogo bolji od njega i to tako" pitam kakav je ovaj. Da li moze da "postane" region-free. Nisam pustao dvd-filmove sa njega jos jer sam ga samo probao u prodavnici, cd-e cita strava dobro, necujan je, cak i vratanca. Kakav je u radu sa DVD-ima?

U pitanju je OEM BTC DVD uredjaj i "regionfree" firmware za njega potrazi na http://www.firmware-flash.com

Bolja varijante ti je Sony 1611 model jer je to OEM LiteON LTD 163 uredjaj, kvalitetniji od BTC-a i jedan od najboljih dvd romova u klasi.

Ja ga imam i mogu ti reci da je najbolje da potrazis neki drugi ako ga jos nisi kupio.
U nekim situacijama tolko bucno radi (cita disk :boom: ) da je jedino resenje da se izbaci disk (sto ume da nervira narocito kad si u toku igre ili u toku neke instalacije) i ponovo ubaci u nadi da ce raditi dobro (ima situacija kad treba vise puta da se to radi).
Sto se "regionfree" tice - lako se flashuje kad je postavljen kao secondary master

RE

Kad sam kupio drajv u DEVICE SETTINGS sam imao opciju za promenu regiona, posle toga sam instalirao DVD-Genie i Region-Free, posle toga nemam vise tu opciju. Pretpostavljam da je drajv bio otkljucan, a ova dva programa su resila problem sa zastitom u nivou windowsa i PowerDVD-a. Da li ovo znaci da je moj drajv otkljucan ??? Firmware je od pocetka S2.9 Sta znaci RC1 i RC2 ?

Nazad
Vrh Dno