Šta je novo?

Sony DAV5 S-Master

djordje29

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2009
Poena
360
U pitanju je kućni bioskop,naime od skora je počeo da se gasi,recimo,ima pojačavanje od 0-40 ja ga napanjim na 25 on ispiše PROTECT. i ugasi se,doduše to neradi uvek,ali eto počeo je,a imam pucketanje u zvuku nebito dali je u pitanju video1(sat.) ili cd,tačnije zvuk mi je najbolji kada je podešen na AUTO,dok je na Dolby prologic-movie-music II ili na Sony cinema modu isto pucketa.Da se nije naguto prašine pa da ga otvorim i izduvam malo ipak ima više od 5 godina.

Poslednja izmena:
imao sam dva ta modela, opste poznata stvar sa njima i do hladnih lemova je na izlaznoj plocici i kod headphone konektora , sve treba da se prelemi i nece biti problema , posao od 15 minuta... pozdrav

Ok,inače za neupućene,Sony je za ovo S-Master pojačalo dobio nagradu za inovaciju jer po prvi put nisi morao da pojačaš do panja da bi čuo sve zvukove,nije bilo razlike,glasno,tiho svi zvukovi sa cd.. su se reprodukovali srazmerno glasnoći.;)

Nemam pojma sta je pisac hteo da kaze , ali smaster oznacava pojaclo u d klasi sa svicerskim napajanjem i nista vise , taj marketing iz brosura sluzi za zamazivanje ociju neupucenoj javnosti , inace smaster je dosta slabiji od smaster pro i po jacini i po kvaltetu zvuka poz

Ono šta sam hteo to sam i reko,nagrada za inovaciju,2003 mislim,znam da je pro jači,samo kažem i neverujem da je to delo mazanje očiju jer to i radi kao što kažu,ti verovatno hoćeš da kažeš da postoje bolja pojačala,siguran sam,kao što postoji bolji auto od Benza 500sl,svojevremeno.

Druze imao sam tri komada i s300 i s500 a imao sam i par risivera koji imaju isto kolo , to sto oni pisu je cista nebuloza , radi ok , radi bolje od vecine kucnih bioskopa al da je vrh kvaliteta , smesno je i pomisliti.. a i cena govori sve , smaster pro koji je isao u risivere(ide i danas ) je vec druga prica ali tek od trece verzije i veoma je kvalitetan poz

Naravno da je danas smešno,to je bioskop iz 2003,neznam šta je tu nebuloza,to što je dobio nagradu za inovaciju ili to što tvrdim da se čuju svi zvukovi bez obzira na glasnoću,npr. kad gledaš koncert Symphony&Metallica.

Poslednja izmena:
ma kakva bre inovacija i blebetanje novinara "put nisi morao da pojačaš do panja da bi čuo sve zvukove,nije bilo razlike,glasno,tiho svi zvukovi sa cd.." ovo je tolika nebuloza da nema gde dalje nema ljutis...

Aj dobro.

Crko je centralni,sve ostalo radi kako treba.

Nazad
Vrh Dno