Šta je novo?

SONY DAV S880 5.1

repsi

Cenjen
Učlanjen(a)
19.12.2009
Poena
154
Pozdravljam dobre ljude! Evo ja kao i obicno, javljam se samo kad mi nesto treba :D

Daklem, rec je o sistemu SONY DAV S880 5.1 + SONY DAV S880 5.1 Amplifier (pojacalo, dolby 5.1 DTS). Treba naglasiti da je ovaj system star (~2002) i da ima hronicno los taj dvd player tj. kvario se svima, nije hteo da cita dvd-e sto je slucaj i sa ovim primerkom. Medjutim, meni uopste nije ni potrebno to jer bi ga ja koristio samo za muziku, gaming i filmove, ali pustao bih sve to sa playstation 3.

Proveo sam dosta vremena citajuci online review-e i druge ljude koji su vlasnici gore pomenutih zvucnika i apsolutno svi su ostali zabezeknuti kvalitetom zvucnika, bukvalno ni jedan covek nije rekao da ne valja…ja moram reci da se u zvucnike i zvuk uopste ne razumem i morate mi objasniti kao malom detetu o cemu se tu tacno radi. Planirao sam, kao sto sam rekao da spojim sa ps3 optickim kablom, e sad da li je moguce istodobno taj system spojiti i sa kompom za muziku recimo (nemam nikakvu muzicku karticu iako planiram uzeti u nekoj bliskoj buducnosti)?

Kad se system pokazao na trzistu cena mu je bila oko 700 funti sto nije malo i nadam se govori o kvalitetu nekom :D ipak je to i Sony. :banana:
Da li je moguce te zvucnike spojiti na nesto drugo ili oni moraju biti prikljuceni na taj dvd player ? ako je prisutno pojacalo onda nije preko dvd player-a ili kako to vec ide? Razmisljam tako jer ako bi mi npr crkao taj dvd player dal bi mogao zameniti necim drugim?

Cena gore pomenutog sistema je ~170e, oko 30e trazi samo za pojacalo znaci oko 140 za zvucnjake samo… da li se uopste mogu uzeti samo zvucnici bez pojacala i kako bi to zvucalo? Ne znam uopste za sta pojacalo sluzi (pretpostavljam da pojaca zvuk kako bi bio glasniji)? Nije mi bitna jacina zvuka, radije pucam na kvalitet ali naravno da ne bude pretiho…
Bas sam bio u nekoj fazi kupovine logitecha x-540 pa kontam da mi je ovo puno pametnija kupovina, ali eto vi procenite!
I treba naglasiti da nemam priliku da cujem sistem pre kupovine, znaci postom bi mi poslao lik, ali siguran sam da me ne bi zeznuo..
Sta vi kazete na sve ovo?Vredi/nevredi? Ako neko ima licnog iskustva sa ovim sistemom bi mi bilo najbolji feedback ali naravno i svako drugo misljenje/sugestija je dobrodosla!

Hvala na vasem vremenu i trudu,
Lep pozdrav!

Nazad
Vrh Dno