Šta je novo?

Sony crx195A1/E1 tj 40/12/48

zilet

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2001
Poena
619
Kakva su vam mishljenja o ovom sonitovom chedu.. isto je LiteOn Based i podrzava brzine od 4x do 40 x...
Pa ono bash me zanima shta cete da izjavite da se cisto premislim da li da ga zemim

Imas test u novom Digitalu....

Kaze Bane da je bog i batina za RW, da je kao pisac prosecan, ali da vredi ulozene pare.

eee a jel su svi sony 40x lite-on based - jel moguce da je neki btc based??!?!? evo sad ga ima "jedan lik iz zemuna" na prodaju pa zato pitam dal da kupim il ne ... inace hteo sam da uzmem LG32x i cuo sam kao da lose cita CD-ove i da lose reze audio diskove ...
p0z

zagortenej je napisao(la):
eee a jel su svi sony 40x lite-on based - jel moguce da je neki btc based??!?!? evo sad ga ima "jedan lik iz zemuna" na prodaju pa zato pitam dal da kupim il ne ... inace hteo sam da uzmem LG32x i cuo sam kao da lose cita CD-ove i da lose reze audio diskove ...
p0z

Ma taj LG se pogubio nema ga nigde:( Nego shto se tiche Sonita, pa najbolje da pitash koja je to verzija.. da li je crx195A1/E1 poshto su oni sigurno Lite-On Based. I na njega mozesh da stavish lite-onov firmware i tako ta chudesa.. i ima ljudi izgleda koji se primaju na njega poshto sam naleteo na neki sajt sa dosta razlichitih firwmare za njega.
Ajde ako pitash taman javi koji je?

zilet je napisao(la):
Ma taj LG se pogubio nema ga nigde:( Nego shto se tiche Sonita, pa najbolje da pitash koja je to verzija.. da li je crx195A1/E1 poshto su oni sigurno Lite-On Based. I na njega mozesh da stavish lite-onov firmware i tako ta chudesa.. i ima ljudi izgleda koji se primaju na njega poshto sam naleteo na neki sajt sa dosta razlichitih firwmare za njega.
Ajde ako pitash taman javi koji je?

u al si brz!!! pa zato ja i pomenuh lg-a i sony40 jer sam ovude citao to za "klokovanje" rezaca i chudesa i izbor sam sveo na lg32x i sony40x jer mi teac40x ne znaci u zivotu mnogo a za onih 20evra covek moze sebe da pocasti nekom recimo picom ili za one mladje nekom picom i koka kolom :)
ee bre ima LG-a za 65evra + kabel ata+audio ...
a za sonija cu da pitam - isto je 65e - znaci ti kazes da je crx195A1/E1 sigurno lite-on...ok. hvala. p0z

Nazad
Vrh Dno