Šta je novo?

Sony Clie NX70V

GuruDexx

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2003
Poena
619
Ako ga neko ima kakvi su utisci. Posto posto planiram da ga uzmem pa me zanima kakav je.

cheers

Da se ne ponavljam bez potrebe

http://www.benchmark.co.yu/vidito.php?sid=3116

Opasna stvarčica, imao sam ga na par dana i izuzetno mi se sviđa (inače imam Palm M505). Dovoljno je da kažem sa su dve najveće "mane" koje sam otkrio to što mi se ne sviđa izgled glavnog menija, odnosno voleo bih da postoji i raspored ikona kao na standardnom Palmu, jedna pored druge; i to što nisam uspeo da ga nateram da prikazuje JPEG slike od po 100+KB sa MemorySticka snimljene na drugom digitalnom aparatu. E, i ne sviđaju mi se fontovi u iSilo Readeru, ali ne znam da li je to do Sonija ili do iSilo-a :)

Inače, od pomenutog testa, cena mu je pala sa 600 na ispod 350€, tako da mi se čini kao veoma dobra kupovina.

p.s. Unapred se ograđujem, možda pomenute opcije i postoje ali ja nisam imao toliko vremena da ih pronađem.

Kupio sam ga u Comuter Land-u za 280€.
Odlican je samo dok sam uplaio pozadinsko svetlo...
a na meni se lako navikne..
U svakom slucaju je odlican!

mikis je napisao(la):
Opasna stvarčica, imao sam ga na par dana i izuzetno mi se sviđa (inače imam Palm M505). Dovoljno je da kažem sa su dve najveće "mane" koje sam otkrio to što mi se ne sviđa izgled glavnog menija, odnosno voleo bih da postoji i raspored ikona kao na standardnom Palmu, jedna pored druge; i to što nisam uspeo da ga nateram da prikazuje JPEG slike od po 100+KB sa MemorySticka snimljene na drugom digitalnom aparatu.

Izgled glavnog menija moze da menjas. Imas opciju da izgled stavis kao na Plamovima.
Clie ne cita jpg slike. On radi sa nekim formatom DSF ili DCF. Da bi ubacio JPG sliku moras da intaliras neki image convertor koji ce kada ti ubacis sliku da je prebaci u njegov odgovarajuci format.

izgleda da ima greska u benc testu jer ako ima procesor pxa 200 mora da reprodukuje MP3.

Vrh Dno