Šta je novo?

sony cdr medije

jddipqd

Čuven
Učlanjen(a)
17.10.2000
Poena
725
Video sam na yu.oglasima diskove Sony, 80min, 24x, - 100kom za 25€
Da li neko zna nešto više o tim diskovima (kvalitet, OB kapacitet,...)?

25 € ~ 1500 Dinkica za 100 diskova ?!?!
To mu dodje 15 din. po disku.
Malo sumljivo. No, svasta je do sada pisalo na yu.oglasima.

Nije čudno ako su na štapu, pošto je i Princo pojeftinio (ali ne toliko da bi koštao 25€ na 100 kom.).

Petrovic je napisao(la):
Malo sumljivo. No, svasta je do sada pisalo na yu.oglasima.
Čudno mi je što to ne prodaje bilo ko već svima nama dobro poznati Novica (iliti kurs2)...

jel` mozes ovde da bacis adresu ili tel. za kontakt tipa koji prodaje

jddipqd je napisao(la):
Čudno mi je što to ne prodaje bilo ko već svima nama dobro poznati Novica (iliti kurs2)...

Da a ja ga josh zvao pre jedno nedelju dana neshto da vidim i on ce pa kao imam ja i Sony medie 25 € na 100 komada samo ih ne prodajem svima nego samo proverenim kupcima:))
'Svrstan sam u Elitu' :D.. ali je zato posle krenuo svuda da ih rasprodaje.

Nadam se da ne trazim previse.
Dal` bi neko hteo da da tel. na koji bih mogao da nazovem coveka koji prodaje te medije. Moze i kao private mesage a ili na mail. [email protected]

Ne vidim na yu oglasima njegov oglas.

E sad shto se tiche sonita.. probah ja overburn na 712 Mb poshto sam taman tako napravio cd i LG ga nareze onako struchno bez prijavljenje greshke i ja taman rekoh OHOHO ali sam zaboravio na cinjenicu da ce LG da reze i po kartonu i da kaze da nema frke:)
Ukljuchim verifikaciju i naravno on kaze da nije bash sve tu bajno.. i dakle probam ja da vidim shta je ostlao i nemam jedno poslednjih 2 minuta filma..
Za sada maksimalni uspeshni overburn na sonitu je valjda 708 MB :( Dok na Princu ipak to ide na 720 MB

Kako da kontaktiram tog toliko pominjanog Novicu?
Ako je neko raspolozen neka mi posalje negov tel ili adresu
pa kada budem sledeci put dolazio u BG da ga posetim.

Nazad
Vrh Dno