Šta je novo?

Sony CD-ROM ili NEC

• Začetnik teme intel
  • Datum pokretanja
I

intel

Guest
vasa iskustva sa ovim uredjajima...NEC mi se cini kao odlicna alternativa TEAC-u (koji je bezobrazno skup), a SONY iskreno da kazem nisam imao prilike da isprobam...pozdrav

NEC je sigurno bolji, skoro nisam probao novije Sony-je , ali ranije sam imao problema sa 8x modelom.

Imam Sony 40x već tri godine. Prvu godinu je radio super, drugu je već počeo da sporije čita noname diskove, a u trećoj je napokon izdahnuo. Pritom za sve to vreme nije imao nikakvo održavanje (čišćenje). Sada planiram da uzmem Nec ili Teac.

intel je napisao(la):
vasa iskustva sa ovim uredjajima...NEC mi se cini kao odlicna alternativa TEAC-u (koji je bezobrazno skup), a SONY iskreno da kazem nisam imao prilike da isprobam...pozdrav

Izmedju ta dva - NEC.
Jedan savet. Od te varijante sa Teac-om, za koju kazes da je skupa, ima i skuplja varijanta, a to je da ne kupis Teac, nego Sony.
Ajd' sa srecom. :D

Re: Re: Sony CD-ROM ili NEC

notax je napisao(la):
Izmedju ta dva - NEC.
Jedan savet. Od te varijante sa Teac-om, za koju kazes da je skupa, ima i skuplja varijanta, a to je da ne kupis Teac, nego Sony.
Ajd' sa srecom. :D

Nisam siguran ali Sony je nekih 17 evra jedftiniji od Teaca...

Pazi kad 'ladno imam oba gore pomenuta CD-a.Nikakvih problema nema ni sa jednim od njih.Sony ima 2 rezima rada;40x,kada je skoro necujan, i 52x kada radi kao mlaznjak.Nec je Nec:D .Za razliku od Nec CDR-W-a ovaj CD ima odlicno odradjenu mehaniku.Otvara se i zatvara,sto bi rekli "ko' podmazan".Neces pogresiti ni sa jednim od ovih CD-a.
Za Sony se obrati Gedzi,mislim da ima odlicne cene.Za Nec... ;) ,da ne bude SPAM:D

Re: Re: Re: Sony CD-ROM ili NEC

intel je napisao(la):
Nisam siguran ali Sony je nekih 17 evra jedftiniji od Teaca...
Notax se naravno sigurno opet posalio :p , po onoj engleskoj poslovici "nisam tako bogat da kupujem jeftine stvari" .... jednostavno vec se mnogo puta pokazalao, bar sto se loseg hardvera tice, da je jeftine i ne tako kvalitetne komponente prilicno glupo kupovati jer se brzo pokvare ili im nesto zafali... sta onda ? servis ili novo , a to tek kosta...
U sustini savet je (rupa na saksiji) , kupujte provereno i kvalitetno, ako nemate kintu strpite se dok ne skupite dovoljno.

Re: Re: Re: Re: Sony CD-ROM ili NEC

RamOne je napisao(la):
Notax se naravno sigurno opet posalio :p , po onoj engleskoj poslovici "nisam tako bogat da kupujem jeftine stvari" .... jednostavno vec se mnogo puta pokazalao, bar sto se loseg hardvera tice, da je jeftine i ne tako kvalitetne komponente prilicno glupo kupovati jer se brzo pokvare ili im nesto zafali... sta onda ? servis ili novo , a to tek kosta...
U sustini savet je (rupa na saksiji) , kupujte provereno i kvalitetno, ako nemate kintu strpite se dok ne skupite dovoljno.

:D:D:D

:wave;

Re: Re: Re: Re: Sony CD-ROM ili NEC

RamOne je napisao(la):

MA NECU da kupujem TEAC-a...Ovi iz PCC (a i ostali) su strasno bezobrazni jer je cena istog vec godinu dana ista i mnooogo napumpana. A ja toliko da dajem na CD necu. Ima da se nadje kod nas dobrih alternativa...

Nazad
Vrh Dno