Šta je novo?

Sony 700mb 23din iz maxi diskonta

cof

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2003
Poena
645
Moja oprema  
CPU & Cooler
3700x Wraith Prism
Matična ploča
MSI B550-A PRO
RAM
16GB DDR4 G.Skill Trident Z
GPU
ASUS 4060 TI
Storage
NVMe Adata 1TB XPG SPECTRIX S40G
PSU
FRACTAL DESIGN ION + 2 Platinum 860W
Kućište
Corsair iCUE 220T RGB
Valjaju li ovi diskovi? mislim u nero info pise sony proizvodjac :) Nesto mi je cena kao da su iz Novog Pazara :D
iskustva??

Skupo bre... kristal verbatimi 20 dindji komad na stapu...

ovi su slim a ako je kvalitetan onda je :cigar:

cof je napisao(la):
Valjaju li ovi diskovi? mislim u nero info pise sony proizvodjac :) Nesto mi je cena kao da su iz Novog Pazara :D
iskustva??

To su isti diskovi kao i svi ostali na nasem trzistu. Kod nas imas potpuno iste diskove koji se prodaju kao 10 razlicitih brandova...
Sve u svemu ok diskovi, rade... ali prosek.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Skupo bre... kristal verbatimi 20 dindji komad na stapu...

I to je skupo. Taiyo (Verbatim Pastel) na stapu 17.5-18 dinara.

OptiPlex je napisao(la):
I to je skupo. Taiyo (Verbatim Pastel) na stapu 17.5-18 dinara.

pa ovi "sony" su 23 dinara na 10 komada sa slim kutijomznaci nekih 16 dinara po disku. pitanje je gde su oni od recimo verbatima pastel

cof je napisao(la):
pa ovi "sony" su 23 dinara na 10 komada sa slim kutijomznaci nekih 16 dinara po disku. pitanje je gde su oni od recimo verbatima pastel

U kom maxi diskontu si video tu cenu??
Ja sam danas bio u Maxi diskontu u Obrenovcu i tamo je cena za 10kom 295din!

Maxi kod kluza (BG) promotivna cena

Sasvim OK, diskovi, ako su pravi Sony(imao sam ih i rezao/testirao). A cena je vise nego OK.

e ovo je vec informativnije

Zanimljivo, bas cu da ih probam sl. put kad budem isao u Maksi.

sveti sava je napisao(la):
Maxi kod Kluza = Maxi u podnozju Beogradjanke

pozdrav

ne ne ne
Maxi kod kluza = maxi u bulevara revolucije kad se prodje cvetko pa jos jedno 5 stanica tramvajem ka Ustanickoj

cof je napisao(la):
ne ne ne
Maxi kod kluza = maxi u bulevara revolucije kad se prodje cvetko pa jos jedno 5 stanica tramvajem ka Ustanickoj
da ne bi isli do skoro u Mali Mokri Lug po Sony
jel ima tih diskova u jos nekom MAxiji po 23din
kod mene u komsiluku 10kom=296din

Alo ljudi, to nije sony, to su oni isti diskovi koji se prodaju pod svim mogucim brendovima u nasoj zemlji...

alo ljudi
ako su diskovi sa sve omotom za 23 dinara nije bitno jel pise sony, verbatim ili ei nis!

hehe al je Filo neki nervozan tip :d
i da nije bas pet stanica vec tri, sa leve strane je i ima ogromna reklama na toj zgradi MAXI :d
I da cena je bila PROMO sto znaci da mozda nije jos uvek ista !!!

Ma nisu sa omotom, kako se se setili, samo prvi CD u pakovanju ima omot, a kad otvoris ono sipak - sve blanko :mad:
I ja sam platio 296 din 10 kom. iako stoji naptis "Promo cena" ... ko koga ovde... ja ne znam i kako to da je samo na 1 mestu 230 din a svuda 296...

pa vidi ovako, ni u ovom maxiju nije vise ista cena!
to je mozda bilo jedan dan, nazalost :bottle:

Imaju ti Soniji u prolazu kod Doma omladine: 320din, što reče Matrix, samo prvi sa omotom...

kod mene u ns u obližnjoj radnjici sam ih kupovao jedno vreme po 27 sa kutijom i narezao sam jedno 50 komada i mogu samo ponoviti što je neko već rekao, dobro rade ali prosek, međutim, valjda je bitno ono - dobro rade :)

Ma da, Verbatim je verbatim, ali mogu i ovi Sonici da prodju..

cisto da konstatujem da se i taj sony i taj verbatim prave u istoj fabrici

nece biti... ja uzimam one Verbatime made in Mexico , kupis paket od 100 kom i dobijes gratis glumicu iz neke sapunice :D

a posto je samo glumica? :)

Ne bih ulazio u neke posebne rasprave oko diskova, ali... narezati cd i 'kolko posle toga traje' taj isti, to su 2 razlicite stvari, a mislim da je 'kvalitetan' cd taj, koji godinama posle rezanja radi jos uvek/ne odvaja (skida se) se npr. zastitna povrsina sa gornje strane...

A sreo sam nazalost serije cak i od Verbatima (neki levi verbatim, samo sam kasno saznao) koji su mi propali posle 1-2 godine. Jedno vreme su valjali samo oni iz uvoza iz mexika.

Trenutno je dobitna kombinacija naci 'Platinum' i/ili 'Verbatim Crystal' cak i ako su malo skuplji.

Naravno to je moje misljenje, pa nek svako proba i odluci sta mu odgovara.

kad smo vec kod jeftinih diskova
posetite slobodana penezica 31(mislim da je 31) - na uglu sa visegradskom
oni alfa-nesto su 20,6din sa kutijom a 14 na stapu
a ima i kvalitetnijih diskova/dvdova za probirljive rezace! :)

NTC je napisao(la):
Ne bih ulazio u neke posebne rasprave oko diskova, ali... narezati cd i 'kolko posle toga traje' taj isti, to su 2 razlicite stvari, a mislim da je 'kvalitetan' cd taj, koji godinama posle rezanja radi jos uvek/ne odvaja (skida se) se npr. zastitna povrsina sa gornje strane...

A sreo sam nazalost serije cak i od Verbatima (neki levi verbatim, samo sam kasno saznao) koji su mi propali posle 1-2 godine. Jedno vreme su valjali samo oni iz uvoza iz mexika.

Trenutno je dobitna kombinacija naci 'Platinum' i/ili 'Verbatim Crystal' cak i ako su malo skuplji.

Naravno to je moje misljenje, pa nek svako proba i odluci sta mu odgovara.

Da, i ja imam te Made in Mexico i super su.. Mada ne znam da sam ikada imao problema sa nekim Verbatimom.. :,,:

Vidim da ce se pola foruma sretati kod beogradjanke :D

Nazad
Vrh Dno