Šta je novo?

Sony 32R410 TV USB Player problem

smilja

Cenjen
Učlanjen(a)
12.10.2010
Poena
169
Pozdrav,

uzeo sam Sony 32R410 TV i koliko vidim u specifikacijama - REZOLUCIJA: HD READY (1366 X 768) ali dok pokrece filmove u 1080 svakih 5-10 min pravi pauze na 1 min (vjerovatno ucitava ram) ili je nesto drugo? To mi se desava na svim video zapisima koje sam do sada pokretao... Da li je problem kod ovih playera veca rezolucija od predvidjene ili mozda medium tj koristim klasicni 2.0 usb drive?

misterija rijesena! koristio sam usb kabal izmedju usb sticka i playera iza TVa. Kada je usb stick prikljucen direkt sve sljaka kao podmazano. Eto mozde neko ima slican problem...

Ja imam Sony 32R415, koristim kabel, mnogo je praktičnije nego da se svaki put "gnjuram" iza televizora i nisam primetio taj problem.

koje je duzine vidim da ima neki do 1,8 metra da li bi on vrsio poso to jest da li ce slika biti u redu ako na primer gledam mkv rip od 8gb sa usb sticka

Ovaj što ja koristim nema ni 50 cm. Sasvim dovoljno i funkcionalno da ne moram tv da pomeram.

moj je bio 100cm. Pojma neam, mozda imaju neke klase tih kablova koliko god cudno to zvucalo jer je u pitanju obicni produzni kabal za USB... Takodje se desavalo da ne prepozna stick iz prvog puta kad ga utaknem...

I meni se sinoć desilo da ne prepozna USB. Minut-dva sam pokušavao, pa ugasio, upalio, izvadio, stavio, i proradilo je. To nisam primećivao kad ide direktno, ponovo ću probati danas pa ću se opet javiti

probao USB hub - ne prepoznaje ga...

ostaje mi da ga stekam iza TVa svaki put dok ne nadjem neki dobar kabal...

Vrh Dno