Šta je novo?

Sony 29FX66 TV

Black RIder

Čuven
Učlanjen(a)
28.06.2002
Poena
619
Ako neko ima iskustva u vezi s ovim TV-om neka kaze. Razmisljam da ga uzmem pa da vidim jel vredi onih 880 €. Ako neko zna gde ima da se kupi jeftinije nek kaze. E da, kako da znam da TV nije sklapan na brodu, posto se prica da ima velike razlike u kvalitetu.

Pozdrav,
Ratko

Uzmi ga, necesh se pokajati.Slika je perfektna,s'obzirom da ima Trinitron Wega cev,i 100hz osvezhavanje slike.Shto se tiche "sklapanja na brodu",za mene je to potpuna nepoznanica.

Ako neko zna jos nesto nek postuje. Posebno me interesuje ovo "sklapanje na brodu".
Ratko

Ukratko, brod krene odnekud (Tajvan, Singapur, Malezija, Čečenija:d) natovaren delovima i dok do plovi do odredista radnici na njemu sklapaju npr. televizore mada može biti reč i o drugoj robi, čak i kolima.
Svojevremeno se pričalo da su tako sklopljeni Stylandia televizori koji su se ovde prodavali, a uvozio ih je Jugoskandik:d

ivo.r je napisao(la):
Ukratko, brod krene odnekud (Tajvan, Singapur, Malezija, Čečenija:d) natovaren delovima i dok do plovi do odredista radnici na njemu sklapaju npr. televizore mada može biti reč i o drugoj robi, čak i kolima.
Svojevremeno se pričalo da su tako sklopljeni Stylandia televizori koji su se ovde prodavali, a uvozio ih je Jugoskandik:d

Koliko ja znam, svi noviji Sony televizori su "Made in Spain".

Sto se tice sklapanja na brodu, to je meni sasvim normalno. Ne zbog broda, nego zbog jeftine radne snage :hump:

Kao sto je Ericsson zatvorio sve fabrike u Svedskoj, tako i Sony vise nema fabriku za sklapanje u Japanu, samo fabriku gde se proizvode delovi.

Cudi me samo sto nisu dosli kod nas da nama ponude sklapanje, jer jeftinije radne snage od Srbende nema nigde :(

P.S. Kad bi samo znao kako se "rukuje" sa kutijama od TV-a po velikim magacinima, zaboleo bi te stomak od muke ctp; Jos se ljudi pitaju posle, sta ce im onoliko stiropora i kesa u kutijama :D

outlaw je napisao(la):
Cudi me samo sto nisu dosli kod nas da nama ponude sklapanje, jer jeftinije radne snage od Srbende nema nigde :(

Smatraju da nismo dovoljno pametni za tako nesto? :(

O pomenutom modelu Sony-ja sve najbolje!
Ali stvarno...
Koristio sam ga nekoliko dana, pa ako je to merilo...
Anyway, kada bi ih pravili crne odmah bi ga uzeo i za sebe, a ovako.....videcemo...

PJ je napisao(la):
Anyway, kada bi ih pravili crne odmah bi ga uzeo i za sebe, a ovako.....videcemo...

Tesko... :( Koliko primecujem, svi su se bacili na taj "silver look". Sony vec par godina proizvodi samo srebrne TV, Samsung je zadnji crni proizveo 2001. godine, ostali su jos Panasonic i Philips (Beko necu ni da spominjem ctp;

Moja preporuka svima je Beko T 21 - 32.

Wide screen 85 cm dijagonala, svi digitalni efekti (100 Hz, dva tjunera, slika u slici, pauza slike, devet i vise slika na ekranu, podela slike na dva i slicno), odlican zvuk, a i dizajn mu je veoma dobar. Bolji od samsunga, sigurno, a i u odnosu na sony nije los uopste. Ekrani Tomsonovi a elektronika Philips.

Garancija je 3 godine, sto je u nasim uslovima jako lepo.
E sada mana, TV kosta kod nas oko 1000 Eura, (kod Eltima) a napolju u istocnoj evropi je oko 760 E.

Mada takav Sony ili Panasonic kostaju skoro 2.5 - 3 x vise.
E da.

Molio bih bez komentara ljude koji nemaju "broadcast" iskustvo, nisu otvarali TV i gledali od kakvih je komponenata sastavljen.

Hvala.

Vrh Dno