Šta je novo?

SonicGear Evo 7

Шабанија

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
21.03.2007
Poena
349
25.jpg

* Sistem: 2.1
* Woofer: 5", 24W
* Sateliti: 1" Tweeter, 3" Full Range Driver, 2x 8W
* Ulazi: RCA stereo
* Dodatno: animirani displej i dva ulaza za slušalice
* Cena 40eur

---

sta mislite o ovim zvucnicima? vredi li 40eur?

To se tek pojavilo i teško da neko ima iskustva s njima. Ono što se vidi na slici i što je karakteristično za te kung-fu firme je postavljanje kontrola i ulaza/izlaza na subwooferu. Ko još pri zdravoj pameti drži sub. na stolu da mi je znati? A kad hoćeš da utišaš muziku jer ukućani hoće da te linčuju onda ti ne gine saginjanje pod sto. Animirani displej je OK ako si epileptičar. Ne treba ti ni cirka ni nešto jače da se odvališ...

jablane al ga ocrni ;l

sub bi bio ispod stola naravno, mozda i pored mene da je na dohvat ruke, uglavnom dole.

animirani displej nit mi treba ali mi nece ni smetati kontam.

nemam pojma sta da radim.. ima li neki bolji izbor do 40eur?

Za 5 eura vise imas Logitech x-230 koji su najbolji zvucnici u tom cenovnom rangu..svi ih hvale,s toga ne mogu da ne budu dobri..Bolje daj koj euro vise za nesto poznato i kvalitetno nego da se kockas sa kung fu zvucnicima..ne kazem da su losi,ali ko zna...Ja sam za jedan komp kupio neo zvucnike i mogu ti reci da rade odlicno,ali po meni to je cista sreca..a ne kvalitet..pozz

cena im je 47eur, u pakomu ih nemaju a oni su mi najpovoljniji posto kod njih se dobije i 64 broj sa 800 kredita i 360 poruka za dz + plate isporuku.

a i ruzni su nekako ;l

Pa nisu najlepsi,ali su zato medju najboljima u toj klasi..Za 55 eura imas Altec atp3 i to ti je to sto se tice kvalitetnih zvucnika u rangu od 50 eura..Sve ostalo je cista kocka...pozz

Nazad
Vrh Dno