Šta je novo?

Sonic Impact T-Amp

radjole

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2005
Poena
301
Pozdrav svima!Interesuje me da li je neko imao iskustva sa ovim malim pojacalom!?Zna li neko gde moze da se kupi ili da li postoji predstavnistvo SONIC-a za Srbiju?Kosta oko 30 dolara ,a puno je nahvaljen na ovom sajtu

http://www.hificafe.net/testovi/sonic_impact_t_amp.htm

Googlao sam i nisam uspeo da se snadjem-pomoc mi je dobrodosla :d

Moras da ga narucis na karticu. Mnogo ljudi po svetu se pali na to, ali moras da imas i efikasne zvucnike. Takodje i dobro napajanje ili jak akumulator. Naravno, preglasno slusanje ne dolazi u obzir zbog male snage. Ali pored svega toga, kazu da sisa pojacala do 1000 Eura bez problema. Ja porucio par komada, pa cu videti kad mi stigne.

Vise informacija i utisaka mozes da nadjes na:

www.hifi.co.yu/forum

Kaži mi bar gde si to poručio mislim adresu sajta jer gomila njih odbija da to pošalje u našu zemlju.Hvala

Poslednja izmena:
Koliko ga ljudi hvale ne verujem da je los, samo ko sto kaze textnext trba imati zvucnike osetljive kao za lampasa.
Meni je stigao ali je jos u posti (sad sam video onaj poziv da dodjem po njega) tako da cu sutra da odem da ga podignem (valjda ga oni u posti nisu terorisali). Sad koji site hoce da salje ovamo ne znam, meni ga je burazer poslao iz Francuske, ali ja dok sam gledao na e-bay-u si mogao da odradis buy now i dosta njih slalo worldwide

bruyoni je napisao(la):
Koliko ga ljudi hvale ne verujem da je los, samo ko sto kaze textnext trba imati zvucnike osetljive kao za lampasa.
Meni je stigao ali je jos u posti (sad sam video onaj poziv da dodjem po njega) tako da cu sutra da odem da ga podignem (valjda ga oni u posti nisu terorisali). Sad koji site hoce da salje ovamo ne znam, meni ga je burazer poslao iz Francuske, ali ja dok sam gledao na e-bay-u si mogao da odradis buy now i dosta njih slalo worldwide

Ok, dakle imas pojacalo, imas zvucnike. Imas li jos koji komad na prodaju? T-Amp pojacala? :banana:

Joj ja! Treba sa neta da porucis :d
Nisam narucivao visak, uzeo sam samo sebi jedan. Radi super samo da imam jos bolje zvucnike, trenuyno teram neke matore Grundig made in West Germany. Cudo ti je ta mala stvarcica...kazu ljudi da sto bolje zvucnike zakacis (uslov da su >90dB) on lepse svira.

bruyoni je napisao(la):
Joj ja! Treba sa neta da porucis :d
Nisam narucivao visak, uzeo sam samo sebi jedan. Radi super samo da imam jos bolje zvucnike, trenuyno teram neke matore Grundig made in West Germany. Cudo ti je ta mala stvarcica...kazu ljudi da sto bolje zvucnike zakacis (uslov da su >90dB) on lepse svira.

OK. ali daj adresu gde treba da odem (za narucivanje) i kazi mi da li primaju VISA Virtuon karticu? :guitar:
pa da zasviramo...

kolika je carina?

imas onaj e ducan ili kako se vise zove i mozda jos koja takva radnja. Lepo sam napisao da mi ga je buraz poslao, ja njemu bacio mail (i nacrtao) sta da kupi. On kupio, nemam pojma gde, kako, kada, i meni poslao obicnom postom kao paket. Carine nije bilo jer to cudo kosta nekih 30€ a i kutijica u koju je upakovan izgleda kao od nekog kineskog budilnika tako da ovi na carini nisu 100% ni previse zagledali.

Na hifi forumu je i previse :) pisano o ovome, pa mozete da bacite pogled tamo... ;)

www.hifi.co.yu/forum

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno