Šta je novo?

Sonic generations

99miki

Slavan
Učlanjen(a)
10.08.2005
Poena
319
Vidim da nema teme sa ovom igrom, koja je stvarno fantasticna. Probajte malo, mislim da cete se oduseviti. Igrivost je vrhunska, a grafika super.

Izasla je pre jedno mesec dana i vredi svake pare.

Poslednja izmena:
Prijatno sam se iznenadio kad sam video da je izasla za PC :banana: sve manje ovakvih igara vidjamo na PC.
Steta sto smo ostali uskraceni za Rayman Origins posto sam probao kod druga na kutiji igra je stvarno luda i zanimljiva..

Video sam da je bas interesantna igra, samo steta, ima previse ovih "hitova" sad, tako da ce da se pika kasnije...

skida se... davno nisam igrao neku dobru platformicu :)

Gdine, veruj mi, bolja je od mnogih "ovih hitova".

Reznore, nisam mislio da su "hitovi" bolji od nje, nego da su vise hajpovani pa sam s`toga u obligaciji da ih igram. :D Inace, gledao sam screenove i snimke sonica i bas mi deluje zanimljivo i do yaya, da se tako izrazim. A sonica se gotovo vise i ne secam kada sam ga davno igrao...

Reznore, nisam mislio da su "hitovi" bolji od nje, nego da su vise hajpovani pa sam s`toga u obligaciji da ih igram. :D Inace, gledao sam screenove i snimke sonica i bas mi deluje zanimljivo i do yaya, da se tako izrazim. A sonica se gotovo vise i ne secam kada sam ga davno igrao...

Gdine, ti i ja smo se oduvek dobro razumeli ;)

Prijatno sam se iznenadio kad sam video da je izasla za PC :banana: sve manje ovakvih igara vidjamo na PC.
Steta sto smo ostali uskraceni za Rayman Origins posto sam probao kod druga na kutiji igra je stvarno luda i zanimljiva..
Dobro si mi podsetio za Rayman-a!Negde sam procitao da radi preko emulatora!Idem u kupovinu pa cu proveriti licno te glasine!

Dobro si mi podsetio za Rayman-a!Negde sam procitao da radi preko emulatora!Idem u kupovinu pa cu proveriti licno te glasine!

Probao sam Wii verziju preko emulatora ali nisam uspeo da podesim kontorle na gamepadu(logitech cillstream) pa sam odustao :(

Ja ima Saitek Rumble Pad i jos jedan kineski,valjda ce raditi jedan!Bitno je da radi preko emulatora!

Sonic je zadrzao svoju igrivost sa Sege, ko je igrao igru na Segi zna koliko je bolesno dobra i zarazna, svidja mi se sto nisu preterali sa 3d elementima, taman kako treba, mada sam primetio da hoce da stuca na slabijim grafikama (uverio se na ati 5570), to je malo cudno, mozda malo slabija optimizacija.

ja sam probao.nesto se prelecu nivoi jako brzo.gas i samo napred :)

.. sto je jako cudno za Sonic-a :d :d

Unbinduj nitro :p Inače,lepo što se pojavila i za PC,konačno malo promene koja će dobro doći.

Igrao sam Sonic-a pre par dana, i oduševio sam se grafika je sjajna i "brza" :)

Definitivno igrica samo i isključivo za ljubitelje Sonic-a direktno sa "sega mega drive II" :D

Nazad
Vrh Dno