Envoy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.06.2020
- Poena
- 205
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen R5 5600 & Arctic Freezer A35 ARGB
- Matična ploča
- ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI
- RAM
- 32 GB Patriot Viper 3000 MHz
- GPU
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Trinity OC
- Storage
- 2TB Kingston KC3000 + Apacer 1TB AS2280P4U PRO
- PSU
- SeaSonic G12 750W Gold
- Kućište
- ASUS PRIME AP201 White
- Monitor
- GIGABYTE G27Q
- Miš & tastatura
- HyperX Pulsefire Dart & HyperX Alloy Origins Core
- Mobilni telefon
- iPhone 13 128GB
- Pristup internetu
- Optički internet

Pretraga vraća par poruka koje pominju igru u nekoliko tema, ali ne vidim da postoje tema posvećena igri.
Pazario sam je za 12 evra na akciji, što je mislim vrlo fer cena.
Igra je za moje pojmove 9/10 ali je ima dve vrlo kratke kampanje, svaka sa po četiri misije koja se mogu sažvakati brzo ili malo sporije, zavisi koliko volite da razvijate vašu frakciju.
Muzika zaostaje za herojima ali to je očekivano (Paul Anthony Romero najbolji game composer svih vremena). Sama mehanika je uprošćena u odnosu na heroje, ali ne unazađena, kvalitetno drugačije i rekao bi bolje nego u modernim Kings Bounty nastavcima. Grafika je vrlo simpatična i dovoljno pregledna obzirom da je kitnjasti pixel art u pitanju.
Sve jedinice su vrhunskog dizajna i ponašanja, kampanje su odlično rešene kao i naracija između misija koja je rešena preko pesme barda u kafani (Toss A Coin To Your Witcher fazon).
Mala igra ali su svi elementi vrlo visokog kvaliteta i sa izuzetno puno pažnje rešeni.
Mana kao što rekoh na početku, sažvaće se za dva dana, ali dva puna dana pošto je zlo koje guta sate kao Heroji, Factorio, Darkest Dungeon, Civ-ovi itd.
Fali jedno tri ekspanzije ili DLCs da bi igra postala ono što treba da bude.
Ko bi rekao da će blentavi Švedi što su izbacili Goat Simulator postati neki faktor u gejmingu, pošto su oni izdavač. Od sada ću se obradovati kada vidim njihov logo u meniju neke igre.

Songs of Conquest
Songs of Conquest is a turn-based strategy game inspired by 90s classics. Lead powerful