Šta je novo?

Soltek televizori???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Turbo

Čuven
Učlanjen(a)
15.04.2002
Poena
620
Da li je neko ikad cuo za marku Soltek u industriji televizora???

Matori mi je naletio u nekoj prodavnici u Subotici, i navalio da mu saznam nesto, ali ja ne nadjoh nista na netu....

Znam da je Soltek nekad pravio maticne ploce (nekad davno sam i imao jednu 7KAV) ali za televizore neznam....

Sve informacije, linkovi, dobrodosle...

Poz.
Turbo

Da li je neko ikad cuo za marku Soltek u industriji televizora???

Matori mi je naletio u nekoj prodavnici u Subotici, i navalio da mu saznam nesto, ali ja ne nadjoh nista na netu....

Znam da je Soltek nekad pravio maticne ploce (nekad davno sam i imao jednu 7KAV) ali za televizore neznam....

Sve informacije, linkovi, dobrodosle...

Poz.
Turbo

Posto se nisu proslavili plocama izgleda da su krenuli sa televizorima, da se proslave naravno :D

obzirom da je General Electric investirao u DFI, mozda uskoro stignu i DFI sijalice ili tosteri :)

Imali su jako dobre ploče dok su bili prisutni ovde na tržištu. Pojma nemam šta se desilo sa tom firmom?

@stormwatch153

E, prijatelju kada je taj Soltek pravio ploce, niko nije ovde ni cuo ni znao ni za DFI, ni za Epox, niti su firme MSI i slicno postojale (na nasem trzistu sigurno ne, ne znam za druge zemlje...).
Ali, ko je u skorije vreme poceo da se bavi kompjuterima njemu je to nepoznato, kao i recimo marka SOYO, koja je takodje nekada davno pravila ploce.

Videcemo ti televizori ne mogu da budu gori od Kopernikusa, Teletecha, Vision-a, ili ovo poslednje behu cigare :D!

Poslednja izmena:
Samo što Soyo nikad nije valjao. Moj prvi DFI je iz 1998. (i440ZX) i još uvek radi, istina sa CPU na 1GHz na slot-1 adapteru. A poslednji Soltek sam imao iste godine, sa K6-2 procesorom, fenomenalna ploča i megabajt L2 keša.

Gospodo ovo je otislo totalno u OFF, verovatno je moj matori provalio taj naziv SOLTEK, posto vise uopste nije siguran u to, niti se u toj radnji secaju da si imali televizore slicnog naziva...

Mozda sam ja bio prebrz u postavljanju ove teme, trebao sam prvo da proverim tu u radnjama, ali znam svog matorog, kad nesto naumi onda je HITNOOOOOO :-devil-:

Moderatori, zatvarajte!

Turbo

Evo, zatvaramo ducan. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno