Šta je novo?

SOLTEK SL 75 DRV4 ATX - zna li neko nesto o ovoj ploci?

Peter

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
604
SOLTEK SL 75 DRV4 ATX
CPU: AMD Athlon Thunderbird & XP / Duron 500MHz-1,5GHz+
Socket: Socket A
Chip: VIA KT266A
FSB: 200-266MHz
Slots: 5 PCI / 1 CNR / 1 AGP x4 / Audio
IDE: 4-Ultra DMA/133
SCSI: None
Ram: 3 x 184-pins DDR RAM
Cache: On Chip
Warranty: 2 Years

Ova ploca je 100 dm skuplja od ECS -ove sa LANom... Osim sto ima via 266 cip set - dali vredi 100 dm vise? Ima li neko iskustva sa njome?

Hvala !

Ljudi kod AMD ploca je sve barem jasno uzmes ABIT i ne mislis. Kod Intela je pak bolji ASUS.

triput ura za abit!!!
jes' malo skuplji, ali vredi.

Meni je i dalje cijena Abita KR7A nerealno visoka ... ono jeste da se dobije vrhunska ploca , ali ipak za osjetno manje novca moze se doci do Epoxa 8KHA+ , koji ima odlican odnos cijena/performanse i uz odlicne mogucnosti oc/a , a razlika u novcu se moze uloziti u memoriju , graficku ili neku drugu komponentu . Mislim da se ovdje do Abita bez raid kontrolera tesko moze doci ispod 350 ...

Pa dobro bre ljudi covek je pitao za Solteka a ne da mu pricate bajke o ploci skupljoj 150 Dm-a.
Soltek je Ok. Dobar odnos cena performanse. Razmisli i o Gigabyte-u. Tu su negde a Gigabyte je jeftiniji.
P.S. mi se ubismo od rasprave oko ovoga a lik pita za nju...:D

Matador je napisao(la):
Mislim da se ovdje do Abita bez raid kontrolera tesko moze doci ispod 350 ...

Nikad se na zna. :p

Peter je napisao(la):
SOLTEK SL 75 DRV4 ATX
CPU: AMD Athlon Thunderbird & XP / Duron 500MHz-1,5GHz+
Socket: Socket A
Chip: VIA KT266A
FSB: 200-266MHz
Slots: 5 PCI / 1 CNR / 1 AGP x4 / Audio
IDE: 4-Ultra DMA/133
SCSI: None
Ram: 3 x 184-pins DDR RAM
Cache: On Chip
Warranty: 2 Years

Ova ploca je 100 dm skuplja od ECS -ove sa LANom... Osim sto ima via 266 cip set - dali vredi 100 dm vise? Ima li neko iskustva sa njome?

Hvala !

Ploca se jos nije pojavila kod nas. Imace je PIN verovatno od ponedeljka, utorka, pa ce se sigurno pojaviti negde na testu, ali tebi to malo znaci obzirom na lokaciju. Sa ekonomske strane gledano sigurno da se ne isplati dati 100dem vise, nije Soltek brzi i bolji 40% od te ploce, a i nema LAN. S druge strane ako ti treba overklok i ATA133 podrska, onda nema dileme. :wave;

Vrh Dno