Šta je novo?

Soltek FX5200

SuperStarr

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5670 (6c/12t) @ 4.3Ghz
Matična ploča
ASUS P6T Deluxe v2
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
Kodak 512Gb + 16Tb RAID
Zvuk
Creative Audigy2 ZS
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Jel imao neko iskustva sa doticnom? Prvenstveno me zanima OC.
BTW, cini mi se da je ovo najjeftiniji FX5200 (71€), ako gresim neka me neko ispravi.
:wave;

Sve ti je to konfekcija i slabo se klokuju po pravilu tako da se neces ovajditi od OCa...

Broz je napisao(la):
Sve ti je to konfekcija i slabo se klokuju po pravilu tako da se neces ovajditi od OCa...

Malo pre sam saznao da ima Samsung memoriju od 4ns, po def. radi na 400, da li bi mogla "makar" na 500? :S

Trebalo bi ako nije memorija trece klase. Ako je trece klase moci ce do otprilike 450...

Trebalo bi ako nije memorija trece klase. Ako je trece klase moci ce do otprilike 450...Sad ces da me pitas "kako da znam da li je trece klase"🙂 Paaaa, nikako. Sama cinjenica da se nalazi na 5200 ukazuje na to da nije sigurno iz prvog esalona...

64MB, 128bit 4ns ne moze 500 MHz! Sasvim pristojna kupovina! Mada, pogledaj jos malo sta se nudi na domacem trzistu!

Abit Siluro FX 5200 889 poena u 3D Mark 03

Soltek FX 5200 1350 poena u 3D Mark 03.

Abit 64bit, 6ns, Soltek 128bit, 4ns Samsung memorija. Abit oko 10% skuplji od Solteka. Ah, kada ce ljudi shvatiti da Soltek pravi brze i overklokabilne ploce/kartice za mnogo manje pare nego mnoga razvikanija imena i prestati da placaju ime i neciju staru slavu... 🙂

Ashley-a za predsednika🙂
PIN preuzima ministarstvo za ICT🙂

Nedjo je napisao(la):
64MB, 128bit 4ns ne moze 500 MHz! Sasvim pristojna kupovina! Mada, pogledaj jos malo sta se nudi na domacem trzistu!

Nedjo, mislim da sam preorao i nebo i zemlju u potrazi za povoljniom kupovinom... Ako mislis da ima nesto jeftinije a bolje od gora navedenog, bio bi` ti zahvalan da me uputis.

Sto se tice jos nekif FX5200 modela, u igri su (igra traje dok ne kupim novi GF) jos ASUS V9520 TD (77€), MSI TD128 (75€) i mozda Albatron (81€).
Za ASUS-a kazu (1 domaci casopis) za mem glat` ide na 500, MSI je tu negde a o "Albatrosu" nemam info. Jedino sto me (jos) muci kod Solteka je pasivno hladjenje jezgra...
cheers

Pa ako je MSI toliko onda ga uzmi ALI SAMO AKO JE 128-bitni,dakle ako mu je memorija i desno i iznad grafickog cipa,odnosno coolera na njemu,ako nije 128-bitna verzija onda uzmi Soltek

Nazad
Vrh Dno