Šta je novo?

Soldner: Secret Wars

• Začetnik teme MadSerb
  • Datum pokretanja
M

MadSerb

Guest
Da li neko zna da li negde u Beogradu mogu nabaviti orginalnu verziju igre. Ukoliko je neko poseduje (orginal) i zeli da je menja (za DVD, DivX, nove i stare PC igre, novac) neka se javi, svaki dogovor je moguc. Pozdrav ZIG!

Čoveče, pa igra je tek izašla; strpi se malo. I Ameri dočekuju svoju verziju tek 22. juna...

Knjizara u Knez Mihajlovoj (prekoputa ulice N.Spasica) prodaje originalne nove igre, pa pitaj da li mozes da porucis... ali s obzirom na komentare sa foruma, ne znam vredi li i "cracka" a kamoli originalne kupovine...

a da li to ima po novom merkatoru?

Soldner je u Evropi izasao 27.5.2004, tako da datum izlaska u Americi nije bitan, a sto se losih komentara tice, ok za single player, ali u multyplayeru je sasvim dobra i zarazna, realno naoruzanje a ne tamo neki laseri, blasteri i dr. , mogucnost aktivnog unistavanja terena (posebno interesantno kad se odvijaju malo zesci okrsaji), stoga ako je planirate za multiplayer igranje kao i ja, toplo vam je preporucujem. ZIG!

MadSerb je napisao(la):
Soldner je u Evropi izasao 27.5.2004, tako da datum izlaska u Americi nije bitan
Ma šta kažeš... :sceptic: Ne znam konkretno za Söldenr-a, ali nama igre uglavnom "stižu" sa Američkog tržišta, ge je ujedno i onaj vid distribucije najrasprostranjeniji...

Imao sam ja,u stvari mislim da je jos uvek imam(na RW-u),meni licno je,bar sto se single player-a tice igra cisto smece.

ma ajde....sta kazes uglavnom iz Amerike, nisam znao ;)
kowalski, ako imas orginal mozemo se dogovoriti oko razmene, mada posto kazes da ti je na rw-u pretpostavljam da je pirat koji i ja posedujem. Slazem se sa tobom sto se tice single player moda da je ******, ali u multyplayeru je nesto sasvim drugacije, naravno ukoliko volis realan tip fps-a. ZIG!

MadSerb je napisao(la):
ma ajde....sta kazes uglavnom iz Amerike, nisam znao ;)
kowalski, ako imas orginal mozemo se dogovoriti oko razmene, mada posto kazes da ti je na rw-u pretpostavljam da je pirat koji i ja posedujem. Slazem se sa tobom sto se tice single player moda da je ******, ali u multyplayeru je nesto sasvim drugacije, naravno ukoliko volis realan tip fps-a. ZIG!
Ako kojim slucajem dolazis do ZR-a,dacu ti(za DZ,samo mi das prazan disk),nema frke.

kowalski, hvala unapred ako budem isao u ZR javicu ti se, naravno ako i ti budes isao u BGD javi se, i necu ti dati jedan nego minimum 20 medija, ako je orginal. Naravno ako zelis neku od novih ili starih igara, DivX-ova ili DVD-a da ti narezem, samo reci. ZIG!

MadSerb je napisao(la):
kowalski, hvala unapred ako budem isao u ZR javicu ti se, naravno ako i ti budes isao u BGD javi se, i necu ti dati jedan nego minimum 20 medija, ako je orginal. Naravno ako zelis neku od novih ili starih igara, DivX-ova ili DVD-a da ti narezem, samo reci. ZIG!
Ehm... nije original.

u redu je i predtpostavio sam da je pirat...nema frke organizovacu da mi ga donese ortak kad bude isao za robu preko. U svakom slucaju hvala. ZIG!

Nazad
Vrh Dno