Šta je novo?

SOLDIERS:Heroes of WW2

THE SERB

Čuven
Učlanjen(a)
08.05.2002
Poena
619
Ljudi videste li vi demo za ovu igru! Cudo je!
Evo danas sam je narucio sa codemastersovog sajta posto verzija za siroke narodne mase nece skoro!Ima da se u....m dok bude dosla!
Demo ima oko 225mb pa navalite na skidanje!Verujte mi da vredi utrosenog vremena!

Pozdrav!

Svi koji su probali su rekli da igra otkida koliko je kvalitetna u svakom pogledu.

Znali iko dali multi-language verzija igre ima i engleski jezik.

THE SERB je napisao(la):
Ljudi videste li vi demo za ovu igru! Cudo je!
Evo danas sam je narucio sa codemastersovog sajta posto verzija za siroke narodne mase nece skoro!Ima da se u....m dok bude dosla!
Demo ima oko 225mb pa navalite na skidanje!Verujte mi da vredi utrosenog vremena!

Pozdrav!

...igra je dosla nocas :smoke: :smoke:

U kom je fazonu igra... pretpostavljam da je RST, ali kakav, nadam se da nije neka zesca takticka ww2 smaracina ...

Alister je napisao(la):
...igra je dosla nocas :smoke: :smoke:

U kom obliku? :d
Na koliko diskova?

c3 je napisao(la):
kako ovo da se pokrene???

Pa pise sve detaljno u nfo-u koji dolazi snjim.
Igra je na 2 CD-a, mountujes image-e i instaliras igru, pa posle narezes sa CloneCD CD1 na neki kvalitetan CD (jako bitno!) na 1x brzini. I ovaj CD ti sluzi da bi pokrenuo igru.

Da,da a trziste je prakticno prepuno kvalitetnih medija i pisaca koji mogu da rezu 1x!

Neko je jednom rekao nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari :wall: tako da cu ja vodjen ovom izrekom kupiti original!
Sta se moze!

POZDRAV

Jeli ljudi jel' uspeo ovo neko da pokrene,ja se evo patim vec 4. dan i bez uspeha :wall: ,pa bi mi jako znacilo na psiholoskom planu da se javi neko ko je ovo uspeo da potera(i naravno da kaze jel' daje casove iz informatike :d )

Aj nemojte da se samo razmahujete previshe sa savetima, da ne bi leteo thread..

OK,moze i preko PM,ali ako takav mudrac postoji molim ga da mi javi,a sem toga ko kupi original,pa mu ne bude vise interesantan neka se javi i ponudi cenu(ovo cu da odigram makar crk'o)

Imate original u Extreme platou :)

Kamo srece da ima,dosad bi ga uveliko drao,ali bio sam juce i kad sam ih pitao,samo su me belo gledali,onda sam otisao u Mamut,nema ni tamo :mad:

Ja sam isao korak dalje i zvao glavne u exxtremu a oni tek nemaju ni u najavi tu igru!Ja moju jos uvek cekam ko da putuje sa Marsa a ne iz Londona!
Taman kad se vratim sa mora stici ce i ona valjda!?

POZDRAV!

THE SERB je napisao(la):
Ja sam isao korak dalje i zvao glavne u exxtremu a oni tek nemaju ni u najavi tu igru!Ja moju jos uvek cekam ko da putuje sa Marsa a ne iz Londona!
Taman kad se vratim sa mora stici ce i ona valjda!?

POZDRAV!

Ma pusti Driver-a,nesto se zabagovao!!! :D :D

Nazad
Vrh Dno