Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Trenutno koristim Kubuntu 13.10. Manje više, upoznat sam sa prednostima i manama svake Linux distribucije. Ono što mi je nepoznato je Solaris, može li mi reći neko nešto više o ovom operativnom sistemu?
Sta te tacno interesuje o Solarisu, a da toga nema na internetu napisano bar 1000 puta?
To je, posle Windowsa, verovatno najrasprostranjeniji OS na svetu.
Pozdrav
@Jerke
Ako planiraš za desktop onda gledaj OpenSolaris i nno što može da ti se dopadne je izgled, jednostavan i elegantan. Problemi sa kojima ćes se susresti su mnogobrojni a najčešći oko podešavanja zvuka, nemogucnost dual boota itd
@rafiki
Na osnovu čega si ti izveo zaključak o rasprostranjenosti kao dekstop rešenja jer je čovek zainteresovan za to
@Kritika
Ja u njegovom pitanju nigde ne vidim da se odnosi na desktop. Lepo kaze da koristi Kubuntu i da je upoznat sa mnogim Linux-ima, ali da ne zna nista o Solarisu.
Inace, kao desktop Solaris nije nesto (ili uopste) rasprostranjen. Tu se slazem 🙂