Šta je novo?

Software za TV karticu

jaksaM

Čuven
Učlanjen(a)
28.11.2003
Poena
619
Kupih nedavno Asus TV karticu ali softver koji sam dobio uz nju je katastrofalno neupotrebljiv softver (srazmerno sarenilu i bubble/lolypop dugmicima i ikonicama) pa bih vas zamolio da mi preporucite neki dobar program za gledanje/ripovanje/stelovanje tv programa.

hvala

Poslednja izmena:
Softver koji dolazi uz asus-ove TV/FM kartice je super za snimanje(stvarno odlican kvalitet),ali je za redovnu upotrebu iritirajuci.Ja koristi DScaler za gledanje,a softver koji je dosao uz karticu za snimanje.

A zar asus ne daje sada power cinema 4.0 uz kartice?
U svakom slucaju probaj fly2K (native SAA713x podrska), a sto rece neko da lose snima
(los kvalitet) mozes sve filtere koje koristis za gledanje preko ffdshow da ukljucis i dok snima u divx. Ali pazi to je single-pass. Ako hoces do yaya, snimaj kao mpeg2 pa kasnije kompresuj kako hoces.

Ljudi mali ot: ima li tv karta mogucnost da pusta sliku divx playera na antenski izlaz?
Ako ima koji soft to radi?
Izvinjavam se i hvala

bazdi je napisao(la):
Ljudi mali ot: ima li tv karta mogucnost da pusta sliku divx playera na antenski izlaz?
Ako ima koji soft to radi?
Izvinjavam se i hvala

To je nemoguce. Samo graficka kartica moze da salje sliku generisanu od strane racunara i to salje na kompozitni/s-video. Da bi slala na RF izlaz morala bi da ima i RF modulator, ali to niko ne ugradjuje, jer svaki TV ima kompozitni ili Scart ili S-Video ulaz...

DScaler je najbolji softver za TV kartice starije generacije. Mali, brz i daje odlicnu sliku! Vise od toga ne treba, definitivno!

Jos jedan glas za ChrisTV Professional :D
Extra Program...za razliku od DScaler-a i nekih slicnih...ovo je program koji se placa(barem zvanicno:)) ... i ima neke napredne opcije...SRP jezik menija itd...

Poslednja izmena od urednika:
Probao sam DScaler super je :)

delimir je napisao(la):
DScaler je najbolji softver za TV kartice starije generacije. Mali, brz i daje odlicnu sliku! Vise od toga ne treba, definitivno!
Ja nikako da podesim DScaler sa ASUS 7135.
Sa Fly2000TV radi OK.

Nazad
Vrh Dno