Šta je novo?

Software za TV karticu

• Začetnik teme Začetnik teme jaksaM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jaksaM

Čuven
Učlanjen(a)
28.11.2003
Poena
619
Kupih nedavno Asus TV karticu ali softver koji sam dobio uz nju je katastrofalno neupotrebljiv softver (srazmerno sarenilu i bubble/lolypop dugmicima i ikonicama) pa bih vas zamolio da mi preporucite neki dobar program za gledanje/ripovanje/stelovanje tv programa.

hvala

Poslednja izmena:
Softver koji dolazi uz asus-ove TV/FM kartice je super za snimanje(stvarno odlican kvalitet),ali je za redovnu upotrebu iritirajuci.Ja koristi DScaler za gledanje,a softver koji je dosao uz karticu za snimanje.

A zar asus ne daje sada power cinema 4.0 uz kartice?
U svakom slucaju probaj fly2K (native SAA713x podrska), a sto rece neko da lose snima
(los kvalitet) mozes sve filtere koje koristis za gledanje preko ffdshow da ukljucis i dok snima u divx. Ali pazi to je single-pass. Ako hoces do yaya, snimaj kao mpeg2 pa kasnije kompresuj kako hoces.

Ljudi mali ot: ima li tv karta mogucnost da pusta sliku divx playera na antenski izlaz?
Ako ima koji soft to radi?
Izvinjavam se i hvala

bazdi je napisao(la):
Ljudi mali ot: ima li tv karta mogucnost da pusta sliku divx playera na antenski izlaz?
Ako ima koji soft to radi?
Izvinjavam se i hvala

To je nemoguce. Samo graficka kartica moze da salje sliku generisanu od strane racunara i to salje na kompozitni/s-video. Da bi slala na RF izlaz morala bi da ima i RF modulator, ali to niko ne ugradjuje, jer svaki TV ima kompozitni ili Scart ili S-Video ulaz...

DScaler je najbolji softver za TV kartice starije generacije. Mali, brz i daje odlicnu sliku! Vise od toga ne treba, definitivno!

Jos jedan glas za ChrisTV Professional 😀
Extra Program...za razliku od DScaler-a i nekih slicnih...ovo je program koji se placa(barem zvanicno🙂) ... i ima neke napredne opcije...SRP jezik menija itd...

Poslednja izmena od urednika:
Probao sam DScaler super je 🙂

delimir je napisao(la):
DScaler je najbolji softver za TV kartice starije generacije. Mali, brz i daje odlicnu sliku! Vise od toga ne treba, definitivno!
Ja nikako da podesim DScaler sa ASUS 7135.
Sa Fly2000TV radi OK.

Nazad
Vrh Dno