Šta je novo?

software za "remote" gasenje racunara

Sasa

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.07.2000
Poena
780
Dakle, imam LAN i zelim programcic ciji je client stalno pokrenut na nekoj masini i mogucnost da ja iz neke server aplikacije resetujem ili gasim taj "neki tamo" racunar.

Dakle, da sa nekog kompa resetujem/gasim druge racunare u mrezi.

Ima li tako nesto ?

Pozdrav!

To moze da se uradi iz bilo kojeg Visual okruzenja,npr. Delphi,moj programerski mentor je napisao 'trojanca' koji preko mreze poziva API masine koja je u mrezi (znaci ukljucis nekom 'rnic' usred igranja Q3,iskljucis mu komp i tako... :)).E sad,ja znam kako da namestim pozivanje API-ja i ostalo,al ne umem da napravim trojanca.Moj savet ti je da cimnes Gedzu i nek te poveze sa Milosem (njegov komsija),to je momak koji je pisao Benchmark Shutdown,mislim da on to moze da uradi.

Probaj sa "cartman"-om, sa tim sam svojevremeno to uspevao da radim u NT-u, sigurno moze i u win2k i xp-u, samo upises target comp , sta hoces da mu uradis , poruku po zelji i to je to ;) , naravno kao administrator.
ps
A mozda jos bolje resenje "ShutDown manager", javi ako hoces da ti posaljem na mail.

RamOne je napisao(la):
Probaj sa "cartman"-om, sa tim sam svojevremeno to uspevao da radim u NT-u, sigurno moze i u win2k i xp-u, samo upises target comp , sta hoces da mu uradis , poruku po zelji i to je to ;) , naravno kao administrator.
ps
A mozda jos bolje resenje "ShutDown manager", javi ako hoces da ti posaljem na mail.

Za search na google-tu mi daje milion South Park siteova :)
Ajde neki link ili tako nesto :)

Shut down sam nasao. Pa cu probam.

Hvala, pozdrav!

To je program do pre 3-4 godine, probao sam ga skoro i radi u win2k i xp mrezi, posalji mi mail na koji hoces da ti posaljem, mali je program.

Nazad
Vrh Dno