Šta je novo?

Software za pravljenje kalendara?

HAL

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2002
Poena
649
Koji software preporucujete za pravljenje kalendara. Potrebno je znaci da se izgenerisu meseci, dani a da postoji mogucnost graficke obrade, dodavanja slika, pozadina i sl.

Ja nisam uspeo da nadje nista sto bi zadovoljilo moje kriterijume.

Mozes da probas program koji se dobija uz epsonove stampace eventualno, pa ako ti dozvoli, da izaberes acrobat virtual printer, isprintas mesece u pdf, pa ih posle rasporedis u illustratoru.

Ja inace imam template kalendara za 2003 u illustratoru, pa ako ti je bas frka, mogu to da ti okacime negde. Mada taj tempate sadrzi samo brojke i oznake za mesec i dan. Sve ostalo je na tebi....

Pozdrav.

Za Micu:
Meni bi najvise odgovaralo da bude u vektorskom formatu, pa ne bi bilo lose da mi posaljes taj Template na email, ili da ga okacis negde odakle bih mogao da ga skinem.
Za Zonija:
Gde ima da se skine M$ Publisher

uf... da se skine Publisher... prvo: to ne bih smeo ovde da kazem, ni kad bih znao... inace, to je deo najjace verzije Office-a, a ja sam ga kupio na CDu kod SKCa u stara, dobra vremena ;)

uzgred, imam univerzalni kalendar u Excelu, pa akomislis da moze da ti zatreba, iskopacu CD negde... vrlo je praktican, e sad da li sa .xls-om moze da se uradi nesto konkretno?

Postoji jedna jedina AktiveX kontrola koja "pravi" kalendar. Malo cackanja po Visual Basicu i mozda bi mogao sam da to odradis.
Cisto ono, kao ideja...

Mora da ima nesto jednostavnije, potrazicu po Google-ju, ako neko dobije neku ideju u medjuvremenu neka napise.

Kalendar jeste vektorski kao AI fajl, videcu gde mi je, pa cu ti poslati nekako.......

www.artplus.hr

oni imaju neki program za kreiranje kalendara pa vidi je to odgovara.

Nazad
Vrh Dno