pavlex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.10.2004
- Poena
- 319
Pozdrav ljudi! Ne znam gde su nestale sve one teme o raznim sajtovima gde se može skinuti softver za smartphonove itd, ali nikako nisam uspevao da nadjem! Čak nisam mogao da nadjem ni svoju temu što sam postavio dok sam imao mpx200, a tamo sam imao sve potrebne info... Tako da sam otvorio novu temu.
Dakle, interesuje me softver za PDA ASUS A730, ako neko ima PDA može da napiše neke programe koji su korisni, i sajtove odakle bih mogao da ih skinem. Bio bih VRLO zahvalan! I da li neko zna gde bih mogao da nadjem onaj program sa kojim vršiš konverziju DivXa, za PDA? Pominjao se taj program na Benchu, čak sam ga i ja imao, al obrisao! Znam da je jako mali, i da kad ga pokreneš, on ti ponudi za koje sprave hoćeš da prebacuješ video, pa ti biraš Smartphone,PDA,itd... To je super programčić bio, aj ako neko zna nek javi pls!
Hvala unapred, ako neko ima dobrih linkova za download, nek piše i na PM
Pozdrav svima!:wave:
Dakle, interesuje me softver za PDA ASUS A730, ako neko ima PDA može da napiše neke programe koji su korisni, i sajtove odakle bih mogao da ih skinem. Bio bih VRLO zahvalan! I da li neko zna gde bih mogao da nadjem onaj program sa kojim vršiš konverziju DivXa, za PDA? Pominjao se taj program na Benchu, čak sam ga i ja imao, al obrisao! Znam da je jako mali, i da kad ga pokreneš, on ti ponudi za koje sprave hoćeš da prebacuješ video, pa ti biraš Smartphone,PDA,itd... To je super programčić bio, aj ako neko zna nek javi pls!
Hvala unapred, ako neko ima dobrih linkova za download, nek piše i na PM
Pozdrav svima!:wave: