Šta je novo?

software za hp digitalne aparte

Van Gogh

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2002
Poena
619
interesuje me da li ko zna odakle mogu skinuti program koji dolazi uz hp-ov digitalni aparat na cd-u.
sad ne znam tacnu oznaku jer aparat nije trnutno kod mene (neki jeftiniji) ali nemam cd kako bih preko usb kabla prebacio slike na komp
valjda treba i drajver za njega

Za prebacivanje slika ne bi trebalo da je potreban bilo kakav softver. Samo prikljucis aparat i on ga prepozna kao novi removable drive, a slika samo iskopiras. Barem je tako kod drugih fotoaparata.

Laza je napisao(la):
Za prebacivanje slika ne bi trebalo da je potreban bilo kakav softver. Samo prikljucis aparat i on ga prepozna kao novi removable drive, a slika samo iskopiras. Barem je tako kod drugih fotoaparata.

pa koliko sam vidio tj probao nije moglo tako zbog toga i pitam

Kol'ko je meni poznato, kod takve vste uređaja drajver ne treba ukoliko kosristiš XP, dok za starije OS treba. Potraži softver (drajvere) na sajtu.

thunderchase je napisao(la):
Kol'ko je meni poznato, kod takve vste uređaja drajver ne treba ukoliko kosristiš XP, dok za starije OS treba. Potraži softver (drajvere) na sajtu.

na hp ovom sajtu nisam nista uspio da nadjem a da bih mogao da to snimim u kompjuter
a koristim xp

hp aprati MOGU da se nameste da se ponasaju kao posebni drajvovi...to dse radi u samom meniju samog aparata.Zam sigurno posto jos koji dan imam hp320.ako nista ne uspes da uradis,ja taj disk imam,ili bar covek kome ga prodajem ce ga na dalje imati :beat: pa mozes da ga prerezes ili sta vec.Pozdrav cheers

mulder_ je napisao(la):
hp aprati MOGU da se nameste da se ponasaju kao posebni drajvovi...to dse radi u samom meniju samog aparata.Zam sigurno posto jos koji dan imam hp320.ako nista ne uspes da uradis,ja taj disk imam,ili bar covek kome ga prodajem ce ga na dalje imati :beat: pa mozes da ga prerezes ili sta vec.Pozdrav cheers

uzecu ga ponovo pa cu probati to sto si rekao.

Znaciu okviru menija aparat imas opciju setup a u okviru nje USB configuration.klikni na nju i izaberi umesto digital camera sto je vec podeseno removable drive i to je to...pozdrav

Vrh Dno