- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 1,445
Potreban mi je novi software za fiskalni štampač Geneko Super Cash S.
Da li neko ima predlog, kupovina ili renta, može oba.
Geneko varijanta mi nije dobra, jer može da se unese samo 16 karaktera u naziv artikla. Zbog pretrage mi je potrebno mnogo više.
Drugi nedostatak je što nema opciju gotovinskog računa.
Pretragom preko google, pogledao sam nekoliko aplikacija, ali na stranicama ili nema dovoljno podataka ili sam skinuo demo verzije koje su pune bagova.
Imam spisak nekoliko osnovnih funkcija koje su mi neophodne, sve ostalo može, ali i ne mora:
-šifra artikla (slobodan format)
-bar kod (slobodan format)
-naziv (što više karaktera, a štampač da štampa prvih 16)
- Baza kupaca i da se baza može dopunjavati tokom izrade novog računa
- Da čuva bazu svih štampanih fiskalnih računa
- import/export u CSV/XLS
- Da pretraga može da se radi preko bar koda ili preko bilo koje reči u nazivu artikla, a da to ne zahteva upotrebu miša ili 10 klikova na tastauri (neka rešenja su bila toliko kreativna da nisam siguran da li su bug or feature)
Da li neko ima predlog, kupovina ili renta, može oba.
Geneko varijanta mi nije dobra, jer može da se unese samo 16 karaktera u naziv artikla. Zbog pretrage mi je potrebno mnogo više.
Drugi nedostatak je što nema opciju gotovinskog računa.
Pretragom preko google, pogledao sam nekoliko aplikacija, ali na stranicama ili nema dovoljno podataka ili sam skinuo demo verzije koje su pune bagova.
Imam spisak nekoliko osnovnih funkcija koje su mi neophodne, sve ostalo može, ali i ne mora:
-šifra artikla (slobodan format)
-bar kod (slobodan format)
-naziv (što više karaktera, a štampač da štampa prvih 16)
- Baza kupaca i da se baza može dopunjavati tokom izrade novog računa
- Da čuva bazu svih štampanih fiskalnih računa
- import/export u CSV/XLS
- Da pretraga može da se radi preko bar koda ili preko bilo koje reči u nazivu artikla, a da to ne zahteva upotrebu miša ili 10 klikova na tastauri (neka rešenja su bila toliko kreativna da nisam siguran da li su bug or feature)