Šta je novo?

Software za blokiranje Flash sadrzaja

Igvan

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
620
Treba mi neki programcic za blokiranje Flash sadrzaja i to za IE.
Bilo bi idealno ako bi mogao da blokira Flash samo na odredjenim sajtovima.

Pa prijavite ovde ako znate.

Ne bih da trolujem, ali ako ikako imaš mogućnosti da promeniš browser, pređi na Firefox - u njemu to namestiš za 2 minuta, plus dobiješ mnogo bolji browser :)

ne brini, proverio sam google pre nego sam postavio temu, ali nisam nasao nista sto uliva poverenje pa sam hteo da neko sa iskustvom da predlog.

i naravno video sam i IE7Pro, ali on nudi 90% ekstra stvari koje mi nisu potrebne:

IE7Pro is a must have add-on for Internet Explorer, which includes a lot of features and tweaks to make your IE friendlier, more useful, secure and customizable. IE7Pro includes Tabbed Browsing Management, Spell Check, Inline Search, Super Drag Drop, Crash Recovery, Proxy Switcher, Mouse Gesture, Tab History Browser, Web Accelerator, User Agent Switcher, Webpage Capturer, AD Blocker, Flash Block, Greasemonkey like User Scripts platform, User Plug-ins, MiniDM, Google sponsored search,IE Faster and many more power packed features. You can customize not just Internet Explorer, but even your favorite website according to your need and taste using IE7Pro.

tenks veliko

našao za 2 sekunde

instalirao za 5

probao za 3

pod ubuntu-om

ne da radi,.... nego otkida

oslobodio mi do 40% zauzeća po jezgrama i odglavio mi ceo komp kad surfam pa otvorim po 7-8 stranica prepunih flash reklama
sad sam na 3 do 15% i leti a bilo je da se zakucavao zbog flash-a,...

jeli moguće da neko toliko zagađuje svoje stranice na sajtu zbog reklama i time opterećuje naše procesore, a može skoro isto da postigne sa animated gif-ovima,...

tenksalot vansmor

Poslednja izmena:
Samo da nesto proverim, pre nego sto instaliram tog blokera...

Evo kako sam ja radio godinama:

Instaliram flash u Explorer koji ne koristim, da ne bih zagadjivao Firefox. Normalno koristim Firefox, a kad mi zatreba da vidim flash, ja otvorim doticnu stranicu u Exploreru. Medjutim, na ovoj instalaciji Windowsa, napravio sam kljucnu gresku - instalirao sam flash u Google Chrome, od tad mi radi i u Firefoxu, iako to nisam zeleo.
Da li je to Chrome napravio s*anje? Ili je flash promenio prirodu, pa se sad instalira u srce sistema i dovoljno je instalirati ga u jednom browseru da bi radio u svima ostalima?

Ako je ova druga varijanta, moracu i ja da instalirm taj add on...

Jedan flash za IE, drugi za FF,Chrome,Safari.....

Znaci kada instaliras za Chrome tu je i za FF, Safari i ostale

Imas extenziju za FF koju sam gore pomenuo i nema brige....

Aaaa, znaci i ubuduce mogu na racunarima da instaliram flash u Explorer i Firefox mi nece biti zagadjen. Samo na ovom racunaru, gde sam vec napravio s*anje, treba da instaliram bloker...
Zahvaljujem! cheers

Pa uvek mozes da deinstaliras flash za FF i ostale.

Naravno mozes recimo samo da disejblujes flash plugin u FF :)

Mada realno bloker zavrsava posao,...

nakon malo testiranja mogu da preporucim Adblock Pro 2.8. za blokiranje flash sadrzaja u IE.

surf je brzi i prijatniji bez sljastecih reklama, plus je CPU hladniji za 5-6 stepeni...

Nazad
Vrh Dno