Pozdrav,
Treba mi predlog za backup neroot-ovanog android telefona..? U principu najviše mi zbog imenika, kalendara, SMS-ova, ako može i aplikacije super, ako ne, nije bitno skinuću ih ponovo...
Telefon mi je pod garancijom i treba da ga nosim u servis u ponedeljak, softverski je problem (pokazuje punu memoriju, ne mogu da primim i pošaljem SMS, ne mogu da instaliram nove aplikacije, niti bilo šta drugo). Pokušao sam da odradim sinhronizaciju preko Gmaila, ali sve što pokušam prijavljuje punu memoriju, znači otpada i to... tako da mi je jedino rešenje da sa kompa napravim backup. Postoji li neki program da mu očita internu memoriju preko USB-a i da samo copy-paste-ujem na komp. U suprtonom očigledno mi preostaje samo ručno prepisivanje imenika i kalendara. Mybackupro nalazim samo kao aplikaciju za android...
^ covek je rekao ne rutovan čini mi se![]()
Ipak je titanium backup pro ubedljivo najbolji što se tiče backup aplikacija na rutovanim telefonima...
@stefan1 ovo sto ti je Pablo rekao je jedino što možeš da uradiš da bi sačuvao, a da se ne drndas puno.
Pa koja onda svrha vraćati aplikacije ako ne vraćaš i podešavanja aplikacija? To može i automatski Google da mi odradi kad uključiš backup u settings-u i odmah po fleshovanju telefona ukucaš Google account i on ti povuče sve aplikacije, al' mi treba net... Ovako ti ni ne treba net, a vrati ti sve + data...
kako nema svrhe kad je mnogo brze odraditi preko neke app nego kliktati na play-u 70+ aplikacija
meni je backup ukljucen ali mi ne povlaci aplikacije. poslednje sto je povukao su propusteni pozivi i neke druge sitne gluposti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari