Šta je novo?

Softver za video nadzor preko IP kamera

vectorman

Slavan
Učlanjen(a)
23.05.2005
Poena
319
Treba mi neki sw koji koristi IP kamere za video nadzor. Postojeći kojem se pristupa preko browsera nema par funkcija koje bi trebalo da ima. Recimo View Commander je nešto što bi bilo super ali je skup :)
Dakle, pitanje je kojim softverom se IP kamera može koristiti za video nadzor, uz zaobilaženje njenog postojećeg softvera?

Skinuo XProtect Professional, za koji oni daju besplatnu licencu ali samo za jednu kameru, ali kamera koju ja imam (iCamView) nije u Supported Hardware listi :(
Tako da pitanje i dalje stoji otvoreno. Potrebno mi je konkretno da kada motion detector detektuje neki pokret, da mi zasvetli taskbar. SW od kamere ima samo mogućnost da u tom trenutku snimi i pošalje sliku na mail.

WebCamXP od skora podrzava ip kamere, a izmedju ostalih i tvoja je u supported listi.

dobra konstatacija
ali link koji stoji je ipak bio nekome od pomoci

E ovako, probao i Lite i PRO verziju ovog WebcamXP-a i jednostavno nikako ne može da se konektuje na kameru :(
Da li je moguće da mu smeta sw koji je u kameri?
Naravno, podesio sam sve kako treba, ip adresu, port, username, password...probao na više načina i opet ništa...
Ima neko neku ideju?

Video Server E, daje se uz neke profi kamere, nemogu da se setim brenda. Neke naše firmice koje se bave instalacijom (raznih) CCTV kamera i prateće opreme, daju taj program na korišćenje. Ja sam skinuo pre pola godine verziju 1.0.6.6 (freeware) i RemoteJ2K ali nemogu sada nikako da nadjem ni sajt ni link za skidanje.

Poslednja izmena:
Vrh Dno