Šta je novo?

Softver za snimanje tv programa?

Pilence

Čuven
Učlanjen(a)
21.09.2000
Poena
609
Koji program koristite za snimanje sa tv kartice?
Imam PixelView Playtv Pro sa bt878 cipom.
Originalni program sto dolazi sa karticom je njesra, dscaler radi onako popola, nije nesto kvalitet slike, mutno a i veliki fajlovi. Najbolje radi sa Chtistv. Strava mali fajlovi, a dobra slika. Mana: snimanje ograniceno na ~45 minutau trajal verziji.

Po meni je WinDVR jako dobar! Snima u mpeg2 ili mpeg1, a ti posle mozes da ga kopresujes u DivX ili sl.

Sve preporuke za WinDVR! Snima u MPEG 1 i 2, imas gomilu preseta (moze da snima direktno u VCD, SVCD, DVD itd.)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Sve preporuke za WinDVR! Snima u MPEG 1 i 2, imas gomilu preseta (moze da snima direktno u VCD, SVCD, DVD itd.)

Sa kojim programom je moguć capture u mpeg2 ali u rezoluciji 640x480 npr?

Od gomile preseta mi ne odgovara ni jedan :) jer 720x576 gubi frejmove, a 1/2 i 1/4 DVD-a nije baš upotrbljiva za kvalitetnije stvari.

Kartica je ATI 9550 VIVO.

Da li uopšte postoji način da se ATI MultiMediaCenter instaliran na ne-AllInWonder kartu? Na koji način, koja verzija? (mada je za ovo možda bolje otvoriti drugi theadar :)).

Poslednja izmena:
takodje preporuka za winDVR.

Probaj VirtualVCR. Besplatan je, kao prvo. Mozes koristiti bilo koji codec koji imas na racunaru, snimati u nekompresovani ili slabokompresovani avi (npr. PicMJPEG codec), odrediti rezoluciju koja odgovara i slicno. Znaci, sto jaca konfiguracija, bolji kvalitet i manje ispustenih frejmova. Bitno je i da ispusteni frejmovi ne uticu na sinhronizaciju slike i tona, kao sto se desava kod nekih slicnih programa.

@heinz -ja mislim bas sa tim chris TV programom.

Nazad
Vrh Dno