Šta je novo?

Softver za Panasonic tel. centralu

ween

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2002
Poena
601
Da li neko zna gde je moguce skinuti softver za tarifiranje poziva kada se Panasonic telefonska centrala poveze serijskim kablom na PC?
Nasao sam ga na vise mesta u prodaji, ali malo su preskupi (od 500 do 1000 DEM). Ima li negde nekakva verzija za koju se moze naci serijski broj ili crack?
Hvala unapred!

Ja znam coveka koji je napisao taj program, ali bojim sa da je cena tu negde slicna. Program ima hardverski kljuc (da li ga je moguce razbiti).
Da li si nasao nase verzije ili strane?

Ko ima para da kupi Panasonic centralu, i telefone koje ce da zakaci na nju, znaci da ima veci poslovni prostor, a prema tome i da ima para i da plati taj program.

Mislim, neko je proveo neko vreme pisuci taj program, i ako je u pitanju domaci autor, mislim da to treba "ispostovati" (kako bi rekli sportski novinari)!

Mica je napisao(la):
Ko ima para da kupi Panasonic centralu, i telefone koje ce da zakaci na nju, znaci da ima veci poslovni prostor, a prema tome i da ima para i da plati taj program.

Mislim, neko je proveo neko vreme pisuci taj program, i ako je u pitanju domaci autor, mislim da to treba "ispostovati" (kako bi rekli sportski novinari)!

Nakako se ne slazem sa gore napisanim...
Ajd...

Shale je napisao(la):
Nakako se ne slazem sa gore napisanim...
Ajd...

Mislim da je vrlo ruzno piratovati ili neautorizovano koristiti softwer domacih autora, a ti kazi sta hoces.

Ako je nekome skupo, neka mu to kaze i gotovo. A ja ostajem uz ono sto sam gore naveo.

Privatnici bi sve hteli za dzabe. A to ne moze tako. Svaki rad, pogotovo nesto kao programiranje mora da se plati i to dobro.

Mico, nisi cuo da neki imaju potrebu za Panasonic centralom u vlastitoj kuci (varijante sa manjim brojem lokala, 2/6 ili 3/8).
A domaci softver nisam ni pominjao. Pomocu Google-a sam pronasao nekoliko programa koje je moguce kupiti on-line, ali eto dosta su skupi, i za kucnu varijantu ne bas dostupni.
A to pateticno razmisljanje "necemo krasti nase, kradimo tudje" nije na mestu... Ili cemo piratovati ili necemo... Programer je programer, bio nas ili neki Indijac.

ween je napisao(la):
Mico, nisi cuo da neki imaju potrebu za Panasonic centralom u vlastitoj kuci (varijante sa manjim brojem lokala, 2/6 ili 3/8).
A domaci softver nisam ni pominjao. Pomocu Google-a sam pronasao nekoliko programa koje je moguce kupiti on-line, ali eto dosta su skupi, i za kucnu varijantu ne bas dostupni.
........

Ja sam prvi imao problema te vrste, jer imam veliku kucu a samo jedan telefon. Medjutim, mislim da je to sa centralom malo izivljavanje. I bezicni telefoni tipa siemens 3040 (valjda se tako zovu mogu to lepo da rese). Osim naravno ako imas poslovni prostor u kuci, a to je druga stvar.

Domaci softwer je pomenuo "milac"

....... A to pateticno razmisljanje "necemo krasti nase, kradimo tudje" nije na mestu... Ili cemo piratovati ili necemo... Programer je programer, bio nas ili neki Indijac.

Nase postujem a za tudje me, barem za sada nije bas preterano briga, jer nesto ne vidim da neko postuje nase mnogo vrednije stvari.....

Samo se raspitaj koliku je bil gejts donaciju dao za jadne siptare, a da se uslihta klintonu pre par godina. Ja ga bogami necu finansirati.....

Nazad
Vrh Dno