Šta je novo?

softver za Flash prezentacije

mihailo

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Koji je po vasem misljenju najbolji softver za kreiranje WEB stranica,a posebno me interesuje softver za Flash prez.;)

Pa generalno Macromedia DreamWeaver 4 kao, uslovno receno, WYSIWYG tj. vizuelni editor. Ako malo vise volis da kuckas onda Homesite 4.5 (izasla je i 5ica za koje nema ni ljudskog cracka a i na dosta foruma na netu ljudi su rekli da je 4.5 bolja stvar)... i na kraju ako samo kuckas onda notepad :)

A za Flash... pa Macromedia Flash 5

Osim MAcromedijinog Flash-a (za koji i ja mislim da je najbolji) imas i swish, pogledaj http://www.swishzone.com/ ako te zanima...

vozdra :wave;

A sto se HS 5 tice, ko vam je kriv sto niste skinuli na vreme... ;)
Doduse ovo je bilo kao 5.0B mada ja to beta nisam video nigde osim u opisu linka sa koga sam ga skinuo...

Wakizashi je napisao(la):
A sto se HS 5 tice, ko vam je kriv sto niste skinuli na vreme... ;)
Doduse ovo je bilo kao 5.0B mada ja to beta nisam video nigde osim u opisu linka sa koga sam ga skinuo...

Hehe taj link jos uvek radi :)
I koliko videh na ruskim forumima to nije beta vec final....
Nego ti meni reci jer se ta verzija lepo moze registrovati pomocu seriala ? pa da je skidam :) da je ne skida silverglider (njemu pozdrav) za dz... :)

Pozdrav

cile je napisao(la):
Nego ti meni reci jer se ta verzija lepo moze registrovati pomocu seriala ? pa da je skidam :) da je ne skida silverglider (njemu pozdrav) za dz... :)

Pozdrav

moze

Nazad
Vrh Dno