Šta je novo?

Softver za evidenciju poseta klijenata na mapi

onua

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2007
Poena
350
Drugari,

treba mi vaša pomoć.
Opisaću konkretno šta je problem. Naime, firma se bavi trgovinom poljomehanizacije i često moramo da posećujemo klijenta kako bi videli mašine pre otkupa.

Šta mi treba? Treba mi neki softver gde bih samo na mapi uradio sledeće (poželjno da budu google mape)

1. javi se čovek, ima traktor za prodaju u zrenjaninu
2. otvorim softver
3. kliknem na zrenjanin i idem nešto tipa "add place" i ukucam ime i prezime čoveka, broj telefona, šta nudi... kao neki opis
4. prvi agent koji kreće na put, otvori mape i vidi šta sve ima od bg-a do kikinde
5. nakon odrađene posete, ako je uspela trgovina, samo da se obriše zrenjanin kao mesto posete

Nadam se da sam bio jasan. Pokušao sam sa google.maps ali ne ide mi nešto :banana:

Poslednja izmena:
ne znam sta si pokusao na Google Maps ali mi siti deluje dobar za ovo

- napravis svoju mapu koju delis sa agentima
- stavite marker za kupca, a u opisu stavite kontakt i podatke o vozilu
- kad se napravi marker, neka bude plave boje, kada ga agent preuzme prebaci se u zutu boju, a kada se zavrsi posao promenite u zeleno. ukoliko ima problema, stavite da je marker crni ili sivi

na poslednjoj verziji Google Maps se malo drugacije prave mape. naime, klikne se na tockic (settings) dole desno pa "My Places", na levoj strani ce se pojaviti opcija "Create map". kad se klikne na to, otvorice se novi tab/prozor u kom pravis svoju mapu

drugo resenje je da se napravi aplikacija prema ovim zahtevima

Poslednja izmena:
Tako se zove softver, siti?

*isti, greska u kucanju

Nazad
Vrh Dno