Šta je novo?

Softver za drajvere

bracin

Poštovan
Učlanjen(a)
27.03.2020
Poruke
649
Poena
75
Koristim IObit Driver Booster odlican za nalazenje drajvera pogotovo starijih racunara kao i instalacija dodatnog softvera.
Medjutim na nekim racunarima ne nalazi bas sve drajvere pa koristim i Driver Easy ali free verzija ima spor download i rucnu instalaciju drajvera.
 
Slab,nalazi drajvere koji nemaju veze.
 
Okaci screenshot drajvera koji ne odgovara. Nalazi ti razne verzije drajvera, starije/novije pa ti ako hoces biraj koji ces da instaliras.

Za razliku od ostalih, ne dolazi sa adware/junkware, koristio bih SDIO pa makar umesto za BT adapter nasao drajver za babin slusni aparat.
 
Ja sam do sada sve radio ručno. Nije mi palo na pamet da može tako.
 
Da li apdejtovati ove drajvere ili ne dirati,znam da hoce nekad da brkaju drajvere i ponude starije?
 

Prilozi

 • Untitled.jpg
  Untitled.jpg
  107.9 KB · Pregleda: 40
 • Untitledd.jpg
  Untitledd.jpg
  85.8 KB · Pregleda: 40
 • Untitleddd.jpg
  Untitleddd.jpg
  84.7 KB · Pregleda: 40
Prastara dilema ali isto i rešenje. Ako radi, ne diraj izuzev ako neznaš tačno šta dobijaš i potrebno je. Za windows. WDDM drajveri za sigurmost. Microsoft ima bazu svojih certifikovanih drajvera, za novije mašine su malo zastareli ali za te stare su obično poslednji mogući.
Te programe za pronalaženje draqjvra samo ako nema drugačji način ili onako kada je za neko servisienje i nema vremena za traženje. Ima još jedna fora, kada neki od tih programa nađe drajver, upišeš ih u Google i tu se obično nađu na više mesta a možda i noviji.
 
Ja koristim DRIVER PACK SOLUTION za racunare koji koriste do windows 10 sistema. Koristim ga preko 10 godina i tacnost mu je 99.8%. (tj koristio sam ga dok su se aktvinije servisirali racunari)
Win 10 i 11 ide windows update
 
SDI(O) koristi Driver Pack Solution baze. Radi bez problema i za Win11. Sa SDI i SDIO nikad problem. Takođe dobar softver za drivere je i
Nije automatski kao SDI(O), ali radi posao.
 
Taj Snappy Driver koristim već neko vreme. Nikada mi nije našao drajvere koji veze nemaju. Ali obično to koristim neposredno posle instalacije sistema, a to baš nije tako često. Recimo do 10-ak puta godišnje. Naravno ovde ne mislim na samo jedan komp.
 
Nazad
Vrh Dno