Šta je novo?

Sof 2

olfrud

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
619
Stignem do nivoa "at the trainstation" i kada ubijem prvog lika odma me izbaci. Poznajem osobe koje imaju isti problem pa je u pitanju ocigledna buba. Zna li neko niki patch?:(

Meni su se desavale i strasnije stvari...npr...loadujem nivo i cim udje iznad glave mi stoji providni brod sa likom na njemuFX ,mogu da pucam ali da se krecem nikako_Onda ima nivo kad letis helikopterom i helis kruzi oko kuce a ti treba da pucas na nju...e tu sam puko skroz jer kuce nije bilo a helikopter kruzi i ocigledno "duhovi" su pucali na mene.ctp;
type;
Baci to u djubre puno je buba.
Poz.

Ne bih da vas prepadam, ali vi se igrate sa Beta verzijom, nabavite, obojica, ovaj "original" sto je stigao pre mesec-dva i nece biti problema.

Pozdrav...

To i ja pokusavam da objasnim mentolu u cd klubu da je beta i da ne valja ni za qrac, al' ne vredi...
Desavalo mi se da se igra jednostavno smrzne posle ucitanog save-a ili da ne mogu da ubijem nikoga - pucam ali nista, ili cak da ne mogu ni da pucam, a protivnici me otkinuse...

ne mora da znachi da je beta

znam kad sam chitao prve reviewove svi su govorili da ima brdo bagova,a onda kad sam chitao review na firingsquadu[koji obichno malo kasne],rekli su da znaju da su svuda javili da igra ima brdo bagova,ali da oni nishta ne znaju o tome,poshto nikakve vece bagove nisu primetili...

moguce da prve kopije nisu valjale...

a moguce je i da Raven placa fsquad ;)

Nazad
Vrh Dno