Šta je novo?

SoF 2 NIJE FINAL!

Major Che

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
619
Postoje bagovi koji tacno odgovarajuonome sto Ravenovci govorise u previewovima.

1. Random mission kreator ubija koliko je jos nezavrsen.

2. Podrska za mnoge video karte nije odradjena.

...

Tako da ovo sto se kod nas prodaje kao SoF je ona press beta. Provereno.

Hoce li neko reci kada se ocekuje finalna verzija?

Meni su u Exitu rekli da ga ocekuju sledece nedelje...

Amon_Ra je napisao(la):
Hoce li neko reci kada se ocekuje finalna verzija?
cini mi se da sam video da se na zapadu ocekuje oko 10. maja

To je to. Jedva cekam, mada mora da bude mnooogo dobra da bi se priblizila Jedi-u ;)

Amon_Ra je napisao(la):
To je to. Jedva cekam, mada mora da bude mnooogo dobra da bi se priblizila Jedi-u ;)
Ma kakav bre jedi sa svetlosnim macevima i silama .....sof2 je realna igra sa realnim oruzjem i zbog toga ce i da razbija :D

david je napisao(la):
sof2 je realna igra sa realnim oruzjem

Da li da prokomentarisem :D:D:D ?
Videcemo kakva je...zasto unapred pretendovati na nesto sto nije sigurno ;)
Pozdrav:wave;

filipenko je napisao(la):

?

prochitaj neki preview na netu...

U soldier of fortune-u 2 neces videti svetlosne maceve , kontrolu uma , nindza kornjace i mocne rendzere.

...ali to ne znachi da svetlosni machevi nisu do jaja :)

i da samo 'realne' igre imaju kvalitet

david je napisao(la):
Ma kakav bre jedi sa svetlosnim macevima i silama .....sof2 je realna igra sa realnim oruzjem i zbog toga ce i da razbija :D

Ako tako nastavis nista od niceva ;) , Jedi je mnooogo dobro uradjena igra i ako ne gresim najprodavanija je igra ove godine, videcemo sta ce uraditi SOF2.

SOF2 je realan koliko i moja devojka Silvija Saint :D :D :D !!! To sto se prilikom pucanja u objekat (ili ti ljude) iz blizine "odvaljuju" pologoni i izlazi 3 litre krvi, a sve to po uputstvu Americke psihopate kojoj svaki put kad nekom azijatu, crnji, i ostalim "nizim rasama", presece grlo pojavi smesak na licu pod izgovormo "radim ja ovo zbog boljeg sutra", uopset neznaci da je igra realna. Ni prvi deo mi se nije nesto specijalno dopao, a ni ovaj drugi (sa malom dozom rezerve, jer ipak igramo BETU) nisata nije interesantniji.

david je napisao(la):
U soldier of fortune-u 2 neces videti svetlosne maceve , kontrolu uma , nindza kornjace i mocne rendzere.

A sta fali kontroli uma i svetlosnim macevima, a pogotovu sta fali Dart Vader-u i ostalima.
Nema veze sto njega niko nije pomenuo, imam osecaj da ga pomenem, jednostavno moram :)

laxduke je napisao(la):
A sta fali kontroli uma i svetlosnim macevima, a pogotovu sta fali Dart Vader-u i ostalima.
Nema veze sto njega niko nije pomenuo, imam osecaj da ga pomenem, jednostavno moram :)
Dobro je da nisi rekao sta fali mocnim rendzerima :D .....shalim se , nego licno ne volim te svetlosne munje , robotice(R2D2) , svemirske brodove i sci fi okruzenje.

MAD_MUzzY je napisao(la):
SOF2 je realan koliko i moja devojka Silvija Saint :D :D :D !!! To sto se prilikom pucanja u objekat (ili ti ljude) iz blizine "odvaljuju" pologoni i izlazi 3 litre krvi, a sve to po uputstvu Americke psihopate kojoj svaki put kad nekom azijatu, crnji, i ostalim "nizim rasama", presece grlo pojavi smesak na licu pod izgovormo "radim ja ovo zbog boljeg sutra", uopset neznaci da je igra realna. Ni prvi deo mi se nije nesto specijalno dopao, a ni ovaj drugi (sa malom dozom rezerve, jer ipak igramo BETU) nisata nije interesantniji.

Mislim da je muzzy apsolutno sve objasnio po pitanju realnosti SOF-a :D
Ja vise nicemu sto ne nosi u sebi prefiks "Tom Clancy's" ne priznajem da je realno :)
A inace SOF blage veze sa realnoscu nema...jedino sto su objekti i protivnici iz sadasnjeg vremena a inace Jedi Knight je realniji u mnogim pogledima...:D
Pozdrav :wave;

Mislim da je muzzy apsolutno sve objasnio po pitanju realnosti SOF-a :D
Ja vise nicemu sto ne nosi u sebi prefiks "Tom Clancy's" ne priznajem da je realno :)
A inace SOF blage veze sa realnoscu nema...jedino sto su objekti i protivnici iz sadasnjeg vremena a inace Jedi Knight je realniji u mnogim pogledima...:D
Pozdrav :wave;
Dobro je da niste razvili i teoriju kako nije realno pobiti toliki broj protivnika u jednoj igri.........kad sam govorio "realno" mislio sam u smislu da se boris sa stvarnim protivnicima (nema duhova , mumija......) da koristis relativno realna oruzja, i da se nalazis u stvarnom okruzenju.

Ne da su Tom Clancyjeve igre realne! Nego mi se desava da me dok cucim u zbunu i snajpujem pogodi metak sa americkog antibalistickog kisobrana u kosmosu. Ima i tu teskih besmislica Filipe, obozavam njegove igre ali opet ponavljam ima i tu bisera...

Nazad
Vrh Dno