Šta je novo?

Sniper Elite V2

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Nastavak, potvrdjen i za PC

After an overwhelming response from PC gamers, Rebellion announce that they plan to self-fund a PC version of their upcoming sharpshooter sequel, Sniper Elite V2.

The shooter was originally destined for a console only release, now it will be coming to PC, and Rebellion say they’re determined to ensure that we won’t be getting a shoddy port. Rebellion CEO Jason Kingsley has stated that the PC version “will be built specifically for PC to take advantage of the more flexible and powerful hardware, with strong support directly from Rebellion.”

Sniper Elite V2 is the sequel to the 2005 tactical shooter, which asked players to perform stealth missions based on the backdrop of World War 2. From what little we know so far, the sequel looks to be staying true to these roots, directly continuing the franchise in the same time period as before. There is no set release date for the sequel yet, but more information is expected in the months to come.

While initially the game will only be available as a digital download through Steam, Rebellion are currently looking for possible partners to put out a retail release.

http://www.pcgamer.com/2011/08/04/sniper-elite-v2-coming-to-pc/

Nastavak promašaja je optimistična najava.

pa ima frikova koji seku vene na ovaj zanr.

Generalno igra nije bila losa i bila je interesantna a verujem da ima svakakvih likova...

Sniper Elite je bila veoma dobra igra u kojoj su bili pokupljeni svi fazoni iz do tadasnjih akcionih sniper filmova (Snajperista sa Tomom Berenger-om, Enemy at the Gates i td.). Odlicna atmosfera, sunjanje po ulicama razrusenog Berlina, eliminacija protivnickih oficira i snajperista i naravno mogucnost kamere da prati putanju hitca, sve veoma dobro upakovano u jednu igru.

Meni se prilicno dopala, jedina mana je sto je lose uradjeno puskaranje sa masinkama, kao i kretanje lika (k`o da nije navikao da hoda:D)...

Heheheh Orgazmično nema šta :) Sviđa mi se ovaj xray pogled.

Meni se sto se snajperisanja tice najvise svidi, sniper ghost warrior, ako je ovo slicno moze proci.

@nex999
Jesi li siguran da će ovo biti FPS?Vidim u naslovu teme stoji: "[FPS] Sniper Elite V2".Originalni "Sniper Elite" je bio TPS, koliko ja znam, a znam sigurno, jer sam ga odigrao nekoliko puta, čak sam malo igrao i MP.
Nigde ne nađoh na netu, da će nastavak biti FPS, što bih ja svakako vole, jer ne volim baš TPS.Jedina tri naslova iz TPS žanra, koje sam voleo da igram su: Splinter Cell, Max Payne i Sniper Elite.Nastavak ću sigurno igrati, bio on FPS ili TPS jer ga radi ista firma i nadam se da će nastavak biti dostojan fenomenalnog originala.
Na zvaničnom sajtu Rebllion-a stoji ovo:
"International publisher 505 Games and developer Rebellion has announced the long-awaited console sequel to third person tactical WWII shooter, with Sniper Elite V2."

Poslednja izmena:
Naravno da nisam siguran sta ce biti...kad izbace gameplay, znacemo...lako je promeniti tag u naslovu:)

Nema sanse da ovo bude FPS jer ce igra verovatno obilovati stelth misijama pa ne bi bas bilo najbolje da bude iz prvog lica, mozda jedino urade mogucnost privremenog prelaska u prvo lice u odredejnim situacijama, ali misilm da ce ostati veran 1 sto se ovoga tice.

Molim pomoc
U Sniper Elite dosao sam do nivoa Secret Mission The safe House, i tu mi se desi sledece, kad zavrsim misiju i kliknem dalje onda se samo zacrni ekran i dalje nece, doduse nesto se cuje u pozadini kad stisnem enter ili klik misem ali nisa drugo, dalje nece na sledeci nivo.
Hvala unapred

Talking `bout idiocy:

Balls su znaci pogodna za rejting igre a "ona" stvar ne? Koji *****izam od killcama i ideja developera...

Ovo nece biti nimalo lose!Svidja mi se sve od grafike,optimizacije i igrivosti!Samo da singleplayer ne bude kratak i ja prezadovoljan!

Samo sto je AI katastrofa...sitting ducks. Opalis, pretrce 2 koraka i cucnu na sred ulice, pa ponovo isto. Toliko su pricali o toj balistici, a ovde svaki metak zavrsava onde gde si nanisanio (headshot na 300+ metra bez problema). Jedino ako lik igra na easy, kada je balistika mozda off. O ovom tagovanju i da ne govorim. Sve ostalo izgleda ok. :)

edit: bas je bezveze sto se okruzenje zumira i van optike.

Poslednja izmena:
Ovo cu probati samo zato sto sam se zazeleo WW2 igara.....

Sniper l33t 2, sve u slowmo, ekskluzivno za decu ometenu u razvoju, gledajte metak iz svih uglova i divite se svojim skill shotovima i pogađanju švaba bez piše (koliko sam video u gore okačenom snimku) koji trče bez strejfa po sred ulice, promašaj je nemoguć čak i na gamepadu... Hell yeah!!

Ovako bi ja bazirao prodajnu strategiju ^^

Poslednja izmena:
hahahaha...bravo za opis :laugh:

Samo sto je AI katastrofa...sitting ducks. Opalis, pretrce 2 koraka i cucnu na sred ulice, pa ponovo isto. Toliko su pricali o toj balistici, a ovde svaki metak zavrsava onde gde si nanisanio (headshot na 300+ metra bez problema). Jedino ako lik igra na easy, kada je balistika mozda off. O ovom tagovanju i da ne govorim. Sve ostalo izgleda ok. :)

Ah da, uzeo sam to u obzir ali mene ovo opušta. Volim ponekad da odigram i tako nešto ***...

Upravo probao demo,i nije mi uopste lose.onako skroz opustajuce :) svi detalji na max,dx11 konstantno oko 70tak fps

Na najtezem nivou igranja ima bullet drop-a i wind drift-a ali i tada je lako pogoditi neprijatelja, distance marker nije prisutan, tagovanje nije prisutno, bloody screen prisutan, nisam siguran ali mi se cini da igrac moze primiti dobar broj metaka pre nego sto ga ubiju i.e relativno je laka za igranje u demo verziji, grafika ne bas jaw dropping i na ultra podesavanjima, audio prilicno bzvz po meni, nervirali su me random pucnjevi koji bi trebali da docaraju ratno stanje ali realno su me samo nervirali.
Nesto mi 5.1 nije radio kako treba, muzika je bila preglasna a glasove Nemaca sam jedva cuo, ako smanjim muziku, smanje se i glasovi, mozda je do demo verzije ili mog hw-a.

Mislim da su ciljali na mladje igrace i konzole prvenstveno, ja je necu igrati a njima fala za demo.

EDIT: Da dodam da je ono sto sam odigrao u demo verziji izuzetno linearno, uradi A pa idi na B i tako u krug, takodje svet je linearan, osim onih vrata koja su predvidjena da se otvore sve ostalo se ne moze otvoriti niti se moze imati interakcija sa ostalim predmetima.

Poslednja izmena:
Mislim da su ciljali na mladje igrace
Ja mislim da i ne postoje igre za "starije igrace"!Mi izgleda ostajemo deca do 35-te!

Kome se dopao prvi deo neće se razočarati, verovatno, ni sa drugim. Meni je sasvim OK demo V2-ke, dosledno se drže koncepta iz keca , biće to opuštajući, ne baš pravi FPS, ali skoro. Samo da ga ne skrate do besvesti.

Nazad
Vrh Dno