Šta je novo?

Sniper Elite 5

Falcon

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
19.02.2002
Poena
965
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5900X
Matična ploča
ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
RAM
2x16GB Kingston 3200
GPU
Palit 4080 GameRock Midnight Kaleidoscope
Storage
Samsung 980Pro 2TB | Samsung 980Pro 1TB | Samsung 951 500GB
Zvuk
Creative SoundBlaster X G6 & Sennheiser HD555 | Marantz Cinema 50 & Audiolab 8300XP + Sonus Faber Venere 2.5 + Jamo (C60 CEN + C60 SUR + C601 ) | 2x SVS PB16-Ultra
PSU
Corsair 850W HX
Kućište
Corsair 600T
Monitor
Asus ROG Strix XG43VQ | LG OLED C2 55" | BenQ W1050 + AVtek Cinema 16:9 105"
Miš & tastatura
Logitech G502 | Alienware AW768
Ostale periferije
Playstation 5
Laptop
HP EliteBook 850 G8
Tablet
iPad Air
Mobilni telefon
iPhone 14 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch 10
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet

Upravo objavljen cinematic trailer :)

Pre par dana provalim da u igri ima feature gde u single player moze da ti bane igrac "Axis Invasion" i da pokusa da te spreci u resavanju misije. Odmah sam uzeo igru i moram da kazem da nesto originalnije u FPSu dugo nisam iskusio. Za sada jos nisam bio invader ali su me napadali i iskustvo je vanserijsko. Totalno ti izmeni dozivljaj Single Playera, kad udje igrac iz komforne napetosti usledi frka. Igra macke i misa. Ima brdo videa na YT.

Mape su sve prelepe i njihov dizajn pa i sam gameplay poceca na Hitman-a. Postoje cek i nagrade za eleminisanje kljucnih neprijatelja na odredjeni nacin. Vise nije toliki fokus na snajperisanju odnosno igra pruza i drugi pristup prelaska misija. Stelt je bas odlican kao i AI protivnika.

Postoji i Multiplayer ali jos nisam stigao do njega. Ali po svemu sto sam video deluje da je bas po mom ukusu narucito no-cross mod gde timovi ne smeju da predju polovinu mape i samo zvone dvogledi i snajpovi.

Za sada me je odusevila igra a za MP javljam preciznije utiske kad prostudiram.

Vrh Dno