Šta je novo?

Snimanje TV programa

blue

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
785
Imam Supernova televiziju i na njoj HBO kanale. Često daju sinhronizovane crtaće. E sad, postoji li mogućnost snimanja istih. Bolja im je sinhronizacija nego što nađem na netu (mahom hrvatska). Treba mi kad klince pošaljem na selo da imaju šta da gledaju (ide raspust). U kući imam 3 LG TV-a, najmlađi 2014. godište, i ne verujem da imaju funkciju snimanja. Uzeo bih ili novi TV ili neki android box. Ne znam ni da li sam SuperNova set box ima mogućnost snimanja na USB pošto ja imam ubodene kartice direktno u TV?

Poslednja izmena:
Ako mislis da utaknes u tv usb i snimas pa da to gledas na necemu drugom osim na takvom tv, ne verujem. To se snima u nekom levom formatu i usb moras formatirati na tv-u pre snimanja i onda ako stavis u racunar ili neki drugi uredjaj trazi da formatiras usb jer ga ne moze otvoriti.

Poslato sa Nova 5t

Aktiviraj hbo go kod supernove. Besplatno je ako imas paket sa hbo kanalima. U toj aplikaciji na telefonu ili tabletu poskidaj te crtaće i mozes da ih gledas narednih 30 dana od skidanja. Naravno bez interneta. Net ti je potreban samo dok ih downlodujes.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno