delija_sever031
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.08.2005
- Poena
- 319
Zanima me kada se slusa neka radio stanica sa neta koristeci media player ili winamp kako snimiti radio sadrzaj na net recimo neku pesmu ili tako nesto?
U iRadiju koji sam ti predložio, klikneš na dugme "Add.." i upišeš URL domaće stanice koju sluša po principu Copy-Paste tj. sa stanice koju u tom trenutku slušaš kopiraš adresu i nalepiš (Paste) u iRadio. E, sad koliko sam bio jasan 😛 .delija_sever031 je napisao(la):E da da za svaki slucaj pre nego ovo proverim pitam.Posto on slusa neke domace stanice na kojima je postavljeno da se klikne i otvori media player ili winamp kako onda slusati preko ovog programa kako otvoriti frekvenciju i koje je najbolje resenje s obzirom da nema pojma engleski a koristi nemacki pa tako i sve programe na nemackom
Mozes probati i Super Mp3 recorder pro.Kd pustis radio stanicu samo treba da ga ukljucis i pustis da snima,ne treba unositi linkove.Podesis folder gdje ce da ti snima,kvalitet zvuka koji zelis(sto veci to vishe mb-ajta🙂 i to je to.Nije besplatan,al kao sto neko reche gore,moze biti🙂delija_sever031 je napisao(la):Zanima me kada se slusa neka radio stanica sa neta koristeci media player ili winamp kako snimiti radio sadrzaj na net recimo neku pesmu ili tako nesto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari