Vidite, to treba da bude sigurna stvar. Svaki poziv je potencijalno materijalni dokaz pred sudom.
Pa lepo ga presnimi na audio kasetu i eto analognog zapisaNikakav digitalni zapis nije dokaz! Tj. ne može biti po vežećim zakonima.
Da li bi moglo da se, na kompjuteru, izvede snimanje razgovora na 94 liniji?
I, kako?
Pre dve godine sam se informisao u vezi snimanja tel razgovora, pa su mi u lelekomu i kod advokata rekli da je prisluškivanje i snimanje tel. razgovora krivicno delo. Meni je trebalo zbog vredjanja i psovki na jednom radiju, posto smo imali redovne slusaoce koji su se redovno javljali da nam malo j**u mater i slicno, pa jedini nacin da bude validan snimak pred sudom, je da dobijes odobrenje od suda i da ti oni stave prisluskivac na liniju, s tim da je to jako tesko izvodljivo, ja nisam dobio. Mozda se sad nesto promenilo, ali pre dve godine nije moglo.
Snimanje tel razgovora je legalno ako obavestis i ovog sa druge strane da se razgovor snima, a ponovo to mora na traku, zastarelo, ali tako je bilo tada kazem... a pred sudom nije ni takav snimak bio validan...
Ponavljam, to je moje iskustvo, raspitaj se kod nekog advokata kako to sad funkcionise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari