Šta je novo?

Snimanje emisija sa TVa?..

~animagus*

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2003
Poena
619
..sam naziv threada kaže..
..potreban mi je uređaj pomoću koga ću moći da snimam televizijski prgram na neki medij..(?..hd,optički,flash?..)
..pre svega izvinjavam se na verovatno noob pitanju, ali u ovoj materiji nisam uopšte..nikada nisam pratio ove uređaje i iskreno ne znam ni gde da tražim.. :)..
..pregledao sam forum ali nisam uspeo ništa da neđem..

aparat bi bio priključen na LCD TV..u najskorije vreme ću pazariti LCD televizor (dvoumim se između Samsung B650 ili LG LF2510 serije :d)...

unapred hvala na odgovoru.. :wave:

DVD-HDD recorder.
Ja koristim stariji Panasonic-ov model, 160GB, odlicno snima, samo sto nema USB, tako da snimljeni materijal ne mogu sa harda da prebacim na flash i gledam na kompu. Noviji recorderi imaju USB ali ipak retki imaju tu opciju, sto mi je prosto neverovatno.

@VESKO: hvala :)...pogledacu po radnjama..
@a c a:..treba kevi a ne meni...a ona ne korisit komp uopste :)...ja sam tv kartice snimao dosta davno...treba uredjaj o kome vesko prica..

hvala na odg...pozz

sad su turbo jeftini u odnosu na cene u početku, pošto su prodavci ispušili dobro, naručili gomile tih recordera a niko ih ne kupuje, video sam neke bez hdd-a za 5-6000 a sa 160gb za 10-12000 naravno za te pare koje sam naveo ne očekuj sony i panasonic njih nema ispod 20000 uopšte.

Nazad
Vrh Dno